Koronavirüs bulaşmış kişi sayısı tam açıklanmıyor

featured

Çin’den dünyaya yayılan koronavirüs, Çin’de kontrol altına alınırken, diğer ülkelerin geç kalması nedeniyle virüs bulaşan vaka sayısı artmaya devam ediyor. Çin’den sonra İtalya, İran, Güney Kore başta olmak üzere Türkiye dahil hemen her ülkeye sıçramış durumda.

Amerika bu konuda biraz geç kalmış durumda. İsmini vermek istemeyen bir hastane çalışanı tarafından Amerika’da çoğu hastanede koronavirüs bulaşmış insanların olduğu, bunlardan bazılarının öldüğü fakat infiale neden olmaması hasebiyle bunun kamuoyu ile paylaşılmadığını söyledi.

Türkiye’de geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından gece yarısı saat 00:30 sularında beklenmedik bir şekilde koronavirüs açıklaması yapıldı ve Avrupa’dan gelen bir vatandaşımızda semptomların görüldüğü ve test sonuçlarının pozitif olduğu ifade edildi.

Sonraki günlerde bu sayı 6’ya yükseldi ve arkası gelmeye devam ediyor. Vatandaş diğer ülkelerin başına gelen olayın kendi başlarına da geleceğini anlayınca marketlere akın etti ve rafları boşalttı. Sizce gerçek verilerin vatandaştan saklanıyor olması doğru mudur? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Koronavirüs bulaşmış kişi sayısı tam açıklanmıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!