No Attack Vitamin ve Yalan Dolan Mahallesi Ünlüleri!

no attack vitamin coronavirus ilaci
no attack vitamin coronavirus ilaci

Dün, sosyal medyada gündem olan konulardan biri de “NO ATTACK VİTAMİN” isimli bir ürün ve bu ürünün reklamını yapan ünlüler oldu. Sözüm ona aşısı bile olmayan #korona virüsü önlemede etkili olduğu iddia ediliyor, Seda Sayan, Perihan Savaş, Selma Subaşı, Seda Akgül, Ebru Akel ve birçok ünlü bu ürünün reklamını yaptılar. Videoları halen Youtube’da dolaşmaya devame diyor.

Allah’tan yapılan şikayetler üzerine bakanlık tarafından yasaklanarak hemen toplatıldı ve siteleri de yayından kaldırıldı. Şu anda ürünün websitesine tıkladığınızda “Sitemiz Yapım Aşamasındadır” diye bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz.

BAKANLIK ONAYLI DEĞİL!

Bakanlıktan onay almayan bu ürünü sadece eczanelerde veya online temin edebiliyormuşsunuz. Bunu izlediğimiz videoda Şeyma Subaşı iddia etmektedir. Eczanelerde satılması için bakanlıktan onay alan bir ürün olması gerekmektedir. Fakat ortada öyle bir durum yok.

İnternet sitelerinde paylaşılan eczane resimlerine baktığımızda ise tamamen fotomontaj ürünü olduğunu görmekteyiz. Rastgele bir eczanenin fotoğrafını alıp, montajlayarak hayali bir isim yapıştırmışlar. Bunu da eczanenin önündeki orjinal addan anlamaktayız.

no attack korona eczane
no attack korona eczane

Eczane fotoğrafının çekildiği yerin adı Ergenekon Eczanesi olup, montajladıkları yerin adıysa VOLKAN Eczanesi yapmışlar. Yani bu da düzmecedir.

Yalan Dolan Mahallesi
Yalan Dolan Mahallesi

Yine sosyal medyada iddia edildiğine göre alan adının kayıt tarihine, işletme adresine bakıldığında bir başka şok edici olayla karşılaşıyoruz.

Kayıt tarihi: 16 Mart 2020

Kayıt adresi: Yalan Dolan Mahallesi

Google’da böyle bir firmaya ait bir kayıt bulunamadı. Yani işletme yeri yok, irtibat kuracağınız yetkili kimse yok. Sadece insanların umutlarıyla oynamak isteyen, kısa sürede para kazanmak isteyen kişilerin tuzaklarından başka birşey değildir.

NO ATTACK YORUMLARI!

Lütfen bu tarz ürünlere itibar etmeyiniz. HELE CORONA’yı önlemede etkilidir şeklindeki reklamlara hiç itibar etmeyiniz çünkü ürünün aşısı bulunmazken, yapısı tam olarak bilinmezken, neyle karşı karşıya olduğumuz belli değilken fırsatçıların kısa sürede böyle ürünlerle köşeyi dönme düşüncelerine destek vermeyiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
No Attack Vitamin ve Yalan Dolan Mahallesi Ünlüleri!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!