Bakan Koca: Vaka sayısı 947, ölü sayısı 21 oldu

korona 21 mart vaka sayisi
korona 21 mart vaka sayisi

Koronavirüse yakalanmış vaka sayısı tüm dünyada artmaya devam ederken alınmış önlemler de maalesef yeterli değil. Her geçen gün on binlerce kişide koronavirüs tespit edilmesi ile bugün toplam vaka sayısı 303,753’e ulaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın az önce twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre 1 gün içerisinde yaklaşık 3000 kişiye yapılan test sonucunda 277 kişide sonuçların pozitif çıkmasıyla birlikte Türkiye’de #koronavirüs vakası 947’ye ulaşırken, 12 yaşlı vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ile birlikte toplam ölü sayısı ise 21’e çıkmış oldu.

Özellikle yaşlılarımızın sokağa çıkma yasağına uymalarını rica ederken yaşanmış olan tüm ölümlerin yaşlıların içinden çıktığını ve bu nedenle dışarı çıkmamalarının herkesin sağlığı için iyi olacağını tavsiye etti.

OTURMA ALANLARI KALDIRILACAK

Ayrıca içişleri bakanlığınca yayınlanan genelgeye göre hiç bir restoran veya lokantada oturma alanlarının olmayacağı, iş yerlerinin kapatılmayıp sadece evlere servis yapılacağı bildirildi. Bu karar uymayan esnaflara ise ciddi yaptırımların uygulanacağı ifade edildi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bakan Koca: Vaka sayısı 947, ölü sayısı 21 oldu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!