Bazı diziler koronavirüs dinlemedi, çekimlere devam etti

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Çekimlere Devam Ediyor
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Çekimlere Devam Ediyor

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı dizilerin çekimlerine ara verilirken bazı diziler ise birşey olmaz diyerek çekimlere devam ettiler. Bunlardan biri de ATV’de yayınlanan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisidir.

Bu sene 5. sezonu yayınlanan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, beğeni ile takip edilmektedir. Her salı akşamı reytingleri ile adından söz ettiren dizi bazı önlemler eşliğinde dizi çekimlerine devam ettiler.

Geçtiğimiz hafta doğru bir karar ile çekimlere ara verdiklerini açıklayan dizi yönetimi bu hafta yaptıkları toplantı neticesinde çekimlere bir dizi önlemler alarak devam edeceklerini açıkladılar.

Dizideki yaşı ilerlemiş oyuncular için sahne yazılmadı. 73 yaşında olan Sabina Toziya ve 66 yaşındaki Turgay Tanülkü bir müddet dizide görünmeyecek. Öte yandan dizideki bir bakşa oyuncu olan Sanem Çelik’de annesinin rahatsızlığı nedeniyle setten izin alıp, ailesinin yaşadığı Bodrum’a giderek, sette bir süre olmayacaktır.

Seyirciler ikiye bölündü

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini takip edenlerin bir kısmı tarafından bu durum olumlu karşılanırken, bir kısmı da eleştirerek, alınan kararın doğru olmadığını düşündü.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bazı diziler koronavirüs dinlemedi, çekimlere devam etti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!