Çorum Ulaş A.Ş. Şehiriçi otobüsleri korona krizi yaşıyor

Ulaş Çorum şehiriçi yolcu otobüs seferleri koronavirüsUlaş Çorum şehiriçi yolcu otobüs seferleri koronavirüs
Ulaş Çorum şehiriçi yolcu otobüs seferleri koronavirüs

Koronavirüs pandemisi, tüm ülkeyi olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Küçük esnaftan büyük kuruluşlara hemen hemen her alanda bir krizin yaşandığını söylemek mümkündür. Bunlardan etkilenen firmalardan biri de Çorum’da şehiriçi taşımacılık hizmeti veren Ulaş A.Ş.’dir.

Çorum’da hergün düzenli olarak 64 otobüsle seferlere çıkan firma, koronavirüs salgınının başlamasıyla birlikte günden güne seferleri düşürmeye başladı. Şu anda gündüz vaktinde 38’e düşürdükleri seferleri akşamları 32’ye düşürerek, zarardan kar etmeye çalışıyorlar.

Hergün 40 bin kadar yolcunun taşındığı Ulaş A.Ş., son birkaç gündür günde 5 bin yolcu taşıyarak masrafları çıkarmaya çalışıyor. Azalan yolcu sayısı ile birlikte şirket masrafları, personel giderleri, araç bakımları aynı olduğundan dolayı zorlandıklarını yönetimdeki yetkili kişiler paylaşıyorlar.

Belediyeden Destek İstediler

Konuyla alakalı olarak Çorum Belediyesi ile görüştüklerini belirten otobüs firması sağlık kuruluşlarındaki çalışanlara ücretsiz servis vermeleri şartıyla belediyeden yakıt desteği talep ettiklerini fakat Çorum Belediyesi’nin buna sıcak bakmadıklarını ifade ettiler.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Çorum Ulaş A.Ş. Şehiriçi otobüsleri korona krizi yaşıyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yetkililer sadece kendi ceplerini dusunuyor fakirin fukaranın kimse haberi bile yok. Belediyenin halkına yardım etmesini bekliyoruz

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!