cukur dizisi erken final korona

Çukur dizisi erken final yapacak mı diyenlere kötü haber

Milyonları ekran başına kilitleyen Çukur dizisi ile alakalı sosyal medyada artık yayınlanmayacak, final yaptı gibi söylemler dolaşmaktaydı. Ülkemizde de gittikçe yayılan koronavirüs nedeniyle çekimleri iptal edilen dizilerden biri de çukur dizisi oldu.

Her pazartesi ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Çukur’da Erdenet ailesinin yeni bir üyesi sahneye girmiş, abisinin intikamını alacağını söylemişti. Sonrasında #koronavirüs nedeniyle birçok yapım şirketi çekimlerin olmayacağını açıklayarak, dizilere ara verdiler.

Youtube üzerinden Çukur dizisi oyuncuları 2 haftadır Çukur Evde 1. bölüm ve 2. bölüm yayınlayarak, hayranlarına bir nevi haberler verip, onlara koronavirüs pandemisi ile alakalı uyarılarda bulunuyorlardı. Eğlenceli geçen bu muhabbetlerde çukur dizisi devam edecek mi, çukur erken sezon finali yaptı mı sorularına cevap verilmezken sosyal medyada bu konuda epey tartışıldı.

Bütün diziler normal şartlar altında Mayıs ayının sonlarında veya bilemediniz haziran ayının ilk haftasında final yaparak, tatile girerdi. Bu sene koronavirüs pandemisi nedeniyle bütün diziler son bölümlerini yayınlayarak, yeni bölümleri çekememişlerdi.

Halen salgının devam etmesi nedeniyle önünü göremeyen yapımcılar, dizi ekipleri son bölümlerin aslında sezon finali bölümleri olduğunu yavaş yavaş açıklamaya başlıyorlar. Henüz kesin bir bilgi paylaşılmamış olsa da çukur dizisi erken final yaptı diyebiliriz.

En son 16 Mart 2020’de yayınlanan çukur dizisi 3. sezon 25. bölüm dizinin sezon finali olmuş olabilir. Çünkü Mayıs ayına az kaldı ve çekimler henüz yapılmıyor.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Çukur dizisi erken final yapacak mı diyenlere kötü haber
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!