TBMM’de tespit edilen koronavirüs sayıları açıklandı

tbmm korona 23 nisan
tbmm korona 23 nisan

Sadece 4 ay içerisinde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Meclis’e de sıçradı. Henüz virüs bulaşmış kişilerin kimlikleri açıklanmazken Meclis Başkanı Mustafa Şentop şimdilik 3 kişide corona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını basın mensuplarıyla paylaştı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mustafa Şentop, bugüne kadar toplamda 3 kişide koronavirüs tespit edildiği, diğer çalışanlara testlerin yapıldığının devam ettiğini ifade etti.

Meclis’in yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiğini belirten Şentop, çalışanlara ve milletvekillerine dezenfektan ve maskeler dağıttıklarını söyledi. Bu hafta uluslararası anlaşmaların imzalanacağını ve oylamanın yapılacağını ve sonrasında ise infaz kanunun değerlendirilerek af yasasının tartışılacağını ifade eden Şentop, tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

23 Nisan’da herkes istiklal marşı okusun

23 Nisan ile alakalı büyük çalışmalarının olduğunu söyleyen Şentop, herkesin evden videolar çekerek bunu sosyal hesaplardan yayınlamalarını, en çok beğenilen 500 video için hediyeler gönderileceğini ve 23 Nisan akşamı saat 9’da herkesin evinin penceresinden İstiklal Marşı okumasını istedi.

5 nisan koronavirus
5 nisan koronavirus

Büyük kutlama hazırlıklarının olduğunu, resepsiyonların yapılacağını ve kutlamaların 22 Nisan’dan başlayacağını planladıklarını fakat koronavirüs nedeniyle bunları yapamayacaklarını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
TBMM’de tespit edilen koronavirüs sayıları açıklandı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!