Corona virüs genel affı isteyen mahkumlar isyan çıkardı

lubnan corona virus mahkumlar genel af
lubnan corona virus mahkumlar genel af

Lübnan’da bazı hapishanelerde artan corona virüs vakaları nedeniyle yatakhanelerdeki yataklar ateşe verilerek dikkat çekilmek istendi. Geçtiğimiz günlerde Lübnan’da koronavirüs nedeniyle genel af çıkabilir diye mecliste konuşuldu fakat henüz kesin bir adım atılmaması mahkumları harekete geçirdi.

Mahkumların hapishanede çıkardıkları yangın tamamen dikkat çekmek amaçlı olup, kimseye zarar vermek için yapılmamıştır. Bu vesile ile hükümet yeniden mahkumlar hakkında çıkacak olan genel affı bir kere daha gündeme getirmiştir.

Askerler yaralandı

Hapishanelerdeki savunma birliklerinin yangına anında müdahale etmesiyle birlikte kimseye zarar gelmezken yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Mahkumların yakınları ise hapihasanelerin önünde toplanarak sloganlar attılar.Güvenlik güçlerinin slogancılara dağılmalarını söylemesiyle birlikte sivil vatandaşlar ile güvenlik güçleri arasında arbade yaşandı.

Vaka sayısı artıyor

Söz konusu arbedede lübnan ordusu tarafından yapıolan açıklamada 13 asker yaralanırken siviller ile alakalı bilgi paylaşılmadı. Bugüne kadar corona virüs nedeniyle 19 kişi hayatını kaybederken toplam vaka sayısı ise 548 olarak paylaşıldı

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Corona virüs genel affı isteyen mahkumlar isyan çıkardı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!