Meral Akşener: Yeniden corona testi yaptıracağım

meral aksener corona virus test sonuclari
meral aksener corona virus test sonuclari

Youtube üzerinden yayın yapan Cüneyt Özdemir’in konuğu olan İyi parti genel başkanı Meral Akşener, gündeme dair Cüney Özdemir’in sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz haftalarda Meral Akşener’in evine temizliğe giden temizlikçi kadında koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Akşener ve ailesi test yaptırmış, sonuçlarının negatif çıktığı anlaşılmıştı.

Meral Akşener, önümüzdeki cuma günü 15 günlük sürenin dolacağını, bugüne kadar herhangi bir sempton görülmediğini, ailesiyle birlikte iyi olduklarını düşündüğünü fakat her ihtimale karşı pazartesi günü yeniden ailecek test yaptıracaklarını söyledi.

Meral Akşener, koronavirüs Türkiye’ye gelmeden önce 11 Şubat’ta yaptıkları grup konuşmasında işin büyüyerek ağır sonuçlara neden olacağını öngördüklerini söyledi. Grup toplantısında Türkiye’nin bu salgına hazır olmadığın, hastanelerin yeterli olmadığını da tartıştıklarını belirtti.

Kendi içlerinde bilim kurulu oluşturduklarını belirten Meral Akşener, tüm dünyayı yakından takip ettiklerini, yapılacak ve yapılması gereken şeyleri not aldıklarını, bu konuda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

İlk günden itibaren sınırların kapatılması gerektiği uyarısında bulunduklarını belirten Akşener hükümeti eleştirerek “18 yıllık AKP hükümetinin acemi olduklarını gördük” ifadelerini kullandı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Meral Akşener: Yeniden corona testi yaptıracağım
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!