Arda Turan Galatasaray’a geri dönmek istediğini belirtti

arda turan galatasaray koronavirus
arda turan galatasaray koronavirus

Medipol Başakşehir’den ayrılan Arda Turan, kendisine galasatasaray’a geri dönecek mi diye soranlar için henüz böyle birşeyin olmadığını fakat eğer teklif gelirse seve seve eski takımında oynayacağını söyledi.

Teklif gelirse kabul ederim

Galatasaray’ın altyapısından yetiştikten sonra dünya devlerinde top koşturan Arda Turan son olarak Medipol Başakşehir’de oynuyordu. Instagram’da canlı yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtlayan ünlü futbolcu galatasaray ile alakalı eğer başkandan veya hocadan bir teklif gelirse oynayacağını, fakat eğer öyle bir teklif gitmezse tribünlerde takımına destek vereceğini söyledi.

Koronavirüs nedeniyle kendini eve kapatan Arda Turan, evde kaldığı süre boyunca kitap okuduğunu, ailesi ile zaman geçirdiğini ve başka birşey yapmadığını söyledi. İster istemez insanın canı sıkılıyor diyen Arda Turan “Galatasaray benim camiamdır. Bu her zaman böyleydi” dedi.

Herkes bir birine destek olmalı

Arda Turan şu zor zamanlarda herkesin bir birine destek vermesi gerektiğini söyledi. Zor süreçlerden geçiyoruz, borcu olanların borçlarını ertelemesi, dışarı çıkanlar olursa onların engellenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Her şeyin birkaç içinde normale döneceğini takipçileri ile paylaşan Arda Turan herkesin elindeki ile mutlu olması gerektiğini söyledi. Zenginliğin güzel olduğunu fakat bunların hiç bir öneminin olmadığını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Arda Turan Galatasaray’a geri dönmek istediğini belirtti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!