Sinem Kobal: Daha çok okuyor, müzik dinliyorum

sinem kobal
sinem kobal

Son olarak paylaşılan veriler doğrultusunda Türkiye’de 61 binden fazla vakanın olduğu koronavirüs karantina günlerinde birçok ünlü evine kapandı. Sosyal medya üzerinden sevenleri ile etkileşimde bulunan ünlülerden biri de Sinem Kobal oldu.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal karantina günlerinde neler yaptığını gazeteci Pelin Kaya’ya anlattı. Kendisi takip eden / etmeyen herkese bu süreçte evde kalınması gerektiğini hatırlatan Kobal şu süreçte en çok ihtiyaç duyduğumuz şeyin sağlık olduğunu belirtti.

Sinem Kobal nerede yaşıyor?
Sinem Kobal nerede yaşıyor?

Sinem Kobal karantina günlerinde içe dönük bir süreç yaşadığını, sakinleştiğini ve yavaşladığını hissettiğini söyledi. Çok fazla zamanı olduğundan, zamanının çoğunu müzik dinleyerek ve kitap okuyarak geçiren güzel oyuncu herkes için dua ettiğini de belirtti.

sinem kobal kimdir
sinem kobal kimdir

Her şeyden de önemlisi evde kapalı kaldığımız şu süreçte telaşlarımın değiştiğini görüyorum diyen Sinem Kobal en önemli dileğinin sağlık olduğunu ve coronavirüs nedeniyle evde kalmak zorunda olduğu şu günlerde birlik duygusunun güçlendiğini söyledi.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

sinem kobal resimleri
sinem kobal resimleri

14 Ağustos 1987’de İstanbul’da dünyaya gelen fakat aslen Rize’li bir türk oyuncudur. Birçok kişi onu Selana dizisiyle hatırlamaktadır. Sonraları romantik komedi 1 ve 2 filmlerinde de rol alarak kariyerinde önemli bir basamak oluşturmuştur. 2016 yılında yakışıklı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiştir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sinem Kobal: Daha çok okuyor, müzik dinliyorum
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!