2020’nin En iyi wordpress video teması ve yüzlerce özellik

2020 wordpress video teması
2020 wordpress video teması

Video sitesi yapmak için 1 adet wordpress video teması kullanarak, sitenize ciddi trafik sağladıktan sonra gelir elde edebilirsiniz. Hatta kaliteli videolar hazırlıyorsanız kendi video paylaşım sitenizi bile SEO ayarlarını yaptıktan sonra kurabilirsiniz. Bunun için altyapının wordpress olması veya özel yazılım olması arasında -bence- pek fark yoktur.

Wordpress video teması nasıl olmalı?

Kabul ediyorum! Wordpress birçok döngüyü aynı anda çalıştırdığından dolayı sitenin trafiği arttıkça performansında sorunlar oluşabiliyor fakat bunlar aşılamayacak problemler değildir. En güzel tarafı da istediğiniz temayı, dilediğiniz eklentiyi hemen kurabiliyor, bir özellik için binlerce lira yatırım yapmak zorunda kalmıyorsunuz.

Wordpress video teması araştırırken öncelikle hedeflerinizi belirlemeniz gerekiyor. Şu soruya cevap vermeniz şart: benim ihtiyaçlarım ve beklentilerim nelerdir? Eğer bu sorunun cevabını oturup düşündüyseniz sonrasında araştırma yapmanız gerekiyor.

Her website sahibi yaptığı çalışmaların neticesinde, oluşturduğu içeriklerden dolayı bir karşılık almak ister. Genelde bu siteden ekonomik anlamda gelir elde etmek oluyor. Bunun için sitenizde Google Adsense veya diğer reklam firmaları ile çalışmanız gerekiyor. Sadece bu kadar mı? Elbette hayır! Reklamları sitenize iyi bir şekilde yerleştirmek, optimizasyon yapmanız gerekiyor.

site yaparken beklentilerinizi belirleyin
site yaparken beklentilerinizi belirleyin

Hele ki video önü reklamlar bir video / film / dizi sitesinde olmazsa olmazlardandır. Bugüne kadar deneyimlediğim birçok temadan size en çok hoşuma giden wordpress video temasını paylaşacağağım. Bu arada diğer temalar ve eklentiler ile alakalı konularımızı incelemek için Wordpress Haberleri bağlantımızı inceleyebilirsiniz.

VidoRev video teması bir harika!

Wordpress video teması
Wordpress video teması

Evet arkadaşlar. O temanın adı vidorev. Themeforest üzerinde satışı yapılmaktadır. Zaman zaman uygulanan indirimlerle birlikte $29’a satın alabiliyorsunuz. Normal satış fiyatı $59 olup türk lirası cinsinden baktığımızda 410 TL’dir.

Böyle bir temaya bu parayı verip vermemek elbette sizin bileceğiniz bir şeydir. Fakat şimdiye kadar deneyimlediğim video temaları arasında en çok sevdiğim temalardan bir tanesidir. Satın almak isterseniz şuraya tıklayarak ThemeForest’a gidip demosunu da inceleyebilirsiniz.

Reklam severler için VIEM video teması

Viem video teması reklam yayınlamak isteyenler için harika bir seçenek
Viem video teması reklam yayınlamak isteyenler için harika bir seçenek

Bu temayı birkaç sitemde kullanmıştım. Gerekçesi ise tabii ki video önüne, ortasına, arkasına ve istediğim bir süreye reklam yerleştirebiliyor olmamdı. Özellik olarak vidorev temasına benziyor olsa da reklamları yayınlama noktasında vidorev’den daha iyidir diyebilirim. Bu temanın da satış fiyatı birçok themeforest ürününde olduğu gibi $59 olup zaman zaman indirimleri yakalayarak $29’a satın alabilirsiniz.

Diğer wordpress video temaları

Elbette sizinle paylaşacağım temalar bu ikisi ile sınırlı değildir. Bu temalar sadece özellik bakımından birçok wordpress temasından daha iyi olduğu için paylaştım. Mesela bu temalarda youtube videolarını yayınladığınız zaman kendinize özel playerlarda yayın yaptığından, videoların üzerine tıklasanız bile başka sitelere yönlendirmiyor. Kendi logonuzu videolara ekleyerek yayınlatabiliyorsunuz .

NEWSMAX HABER/BLOG/VİDEO TEMASI

Newsmax magazin teması
Newsmax magazin teması

Bir başka temamız newsmax magazine teması olup bu tema ile normal bir video sitesi hazırlayabilirsiniz. Sadece youtube videolarını sitenizde yayınlayarak, trafik sağlamak istiyorsanız newsmax temasını mutlaka denemelisiniz. Fakat bu temaya $59 vermek yerine türk yapımı birçok güzel tema var ve daha fazla özelliklere daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Newsmax’i incelemek için şuraya tıklayabilirsiniz.

WORDPRESS FİLM / DİZİ TEMASI

Değerli arkadaşlar eğer bir film sitesi veya dizi izleme sitesi yapmak istiyorsanız bu konuda da yine türk yapımı temaların birçok yabancı temadan iyi olduğunu belirtmek zorundayım. Eğer netflix tarzı bir tema aramıyorsanız keramiya film teması hoşuma gidiyor, deneyebilirsiniz. Bunların dışında r10.net, xturk.com gibi webmaster forumlarında satılan temalara da göz atabilirsiniz.

Movifox film & video teması

moviefox film dizi teması
moviefox film dizi teması

Film sitesi açmak isteseydim kullanmak isteyeceğim bir temadır. Sadece film izletmek için değil, hiyerarşisi oldukça iyi olduğu için film önerileri, fragman izletme veya bağlantı vererek başka sitelere yönlendirmek amacıyla da sinemalar.com veya beyazperde.com mantığı site açmak isteyenler için de bu tema kullanılabilir.  İncelemek için buraya tıklayınız.

VideoPress video teması

VideoPress video teması
VideoPress video teması

Video sitesi açmak isteseydim ve sadece sağa sola yerleştireceğim reklamlar işime yarıyor olsaydı kullanmak isteyeceğim bir türk yapımı video temasıdır. LimonWP’nin tasarımları çok hoşuma gidiyor. Demoyu incelemek için buraya tıklayınız.

Wordpress  Safir Video Teması

Safir wordpress video teması
Safir wordpress video teması

Yine türk yapımı video temaları arasında kullanmak isteyeceğim temalardan biridir. Mobil görünümde de oldukça iyi duruyor ve hoşuma gidiyor. Hız noktasında gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra newsmax, publisher veya newspaper gibi temalara $59 vermek yerine bu temalar kullanılabilir.

Wordpress video teması konusunu bitirirken

Yukarıda sıraladığım ilk 2 wordpress video teması film ve dizi siteleri için de oldukça ideal temalardır fakat bir kere daha söylemek zorundayım ki türk yapımı film / dizi temaları bence piyasadaki en gelişmiş ve kaliteli wordpress temalarıdır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
2020’nin En iyi wordpress video teması ve yüzlerce özellik
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yanlış anlamayın fakat öve öve bitiremediğiniz vidorev temasını kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmeyeceğim. Bence bu temayı o kadar büyütmenin bir anlamı yoktur. Bunun yerine normal bir tema kullanıp taksonomi oluştursanız da aynı işi görecektir.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!