Karantina sürecinde kredi kartlarına yüklenmeyin

koronavirus kredi karti borc
koronavirus kredi karti borc

Koronavirüs nedeniyle karantinada kalan vatandaşları bekleyen bir başka kötü haber de kredi kartı borçlarıdır. Birçok ülkede kendi istekleriyle veya mecburi olarak evde kalan kişişler, gündelik gıda ihtiyaçlarını karşılamak için alışveriş yapmaya devam ediyorlar.

İşin minimum seviyede olduğu, birçok şirketin çalışanlarına ücretsiz verdiği bu dönemde devletlerden de vatandaşlarına düzenli yardım gitmediği için mecburen kredi kartına sarılan vatandaşlar farkında olmadan kendilerini borç batağında bulabilirler.

Konuyla alakalı olarak haftalık veya aylık bir bütçe ayarlamanızı ve mümkün mertebe bu bütçenin üzerine çıkmamanızı tavsiye ederiz. Nasıl olsa kredi kartı ile ödüyoruz düşüncesi ile hareket etmek çok yanlış bir hamle olup, sonuç olarak bankalar bu kredi kartı borçlarını bir şekilde tahsil edecekleri için hacize kadar iş gidebilir.

EN KÖTÜ SENARYOYA HAZIRLANIN

Henüz doğru düzgün bir tedavi yöntemi bile olmayan koronavirüs pandemisi nedeniyle kendinizi en kötü senaryoya hazırlamanızı tavsiye ediyoruz. Şu anda dünya genelinde koronavirüs rakamlarına baktığımızda 3 milyona yaklaştığını görmekteyiz.

Salgının merkezi olan Amerika’da birçok yerde ölüleri koyacak yer kalmadığından, hastanelerde üst üste konulmakta, sahipsiz olanlar toplu olarak mezarlıklara gömülmekte ve yakılmaktadırlar.

KURU GIDA VE BOZULMAYAN YİYECEKLER ALIN

Sürekli tüketeceğiniz gıdalar yerine tok tutan, enerji veren gıdaları tercih ediniz. Dünya genelinde durum gittikçe kötüleşiyor ve bunun ülkemizde de olmayacağının bir garantisi yok.

Her ne kadar sağlık bakanlığı ve vatandaşlar el ele vererek birlikte tedbirlere riayet ediyor olsalar da henüz aşısı bulunmadığından dolayı riskin en yüksek seviyede olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Maksat göz korkutmak değil, tedbiri elden bırakmamaktır.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Karantina sürecinde kredi kartlarına yüklenmeyin
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!