28 Nisan koronavirüs tablosu da Türkiye’ye umut verdi

28 Nisan 2020 Koronavirüs Tablosu
28 Nisan 2020 Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından bilim kurulu toplantısı sonrasında 28 Nisan 2020’ye ait güncel veriler paylaşıldı. Paylaşılan veriler de gösteriyor ki erken alınan önlemler ve uyguladığımız tedavi yöntemleri ölümlerde ve vaka sayılarında azalmaya neden oluyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamaya göre son 24 saat içerisinde hayatını kaybeden kişi sayısının 92 olduğu ve iyileşen hasta sayısının ise 5018 olduğu açıklandı.

 Toplam verilere baktığımızda son 1 haftadır koronavirüs tablosunda azalmaların olduğu görünmektedir. Günlük koronavirüs tablosu linke tıklayarak yaşanan azalmayı görebilirsiniz.

VERİLER UMUT VAAD EDİYOR

Bugüne kadar yapılan toplam test sayısının 948 bin 115, toplam vaka sayısının 114 bin 653 ve bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısının ise maalesef 2 bin 992 olduğu paylaşıldı. Geçtiğimiz haftaya kadar artan vaka sayısında artık azalma görülüyor. Bugüne kadar iyileşen hasta sayısı ise 38 bin 809 olurken entübe hasta sayısının ise 845 olduğu ifade edildi.

Koronavirüs 28 Nisan 2020 Tablosu
Koronavirüs 28 Nisan 2020 Tablosu

Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada elde edilen bu başarının riske edilmesine gerek olmadığını ve herkesi evde kalmaya devam etmesi çağrısında bulundu.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
28 Nisan koronavirüs tablosu da Türkiye’ye umut verdi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!