Hilal Cebeci: Evlilik teklifi yapmayın, 7 yıllık evliyim

Hilal Cebeci Evli olduğunu açıkladı
Hilal Cebeci Evli olduğunu açıkladı

Şarkıcı Hilal Cebeci, instagram hesabından dün yaptığı bir paylaşımla yeniden gündem oldu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen 416 bin takipçisi olan instagram hesabından 7 yıllık evli olduğunu açıkladı.

Bir zamanlarda özellikle instagram hesabından paylaştığı oldukça cesur pozlar nedeniyle gündem olan hilal cebeci uzun bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Sadece sosyal hesaplarından takipçileri ile etkileşimde olan Cebeci’nin 7 yıllık evli olduğu ortaya çıktı.

Hilal Cebeci yaptığı paylaşımda 2013 yılında gizli bir şekilde İngiltere’de evlendiğini fakat eşinin ısrarı üzerine bunu kimseye açıklamadığını söyledi. Televizyon ekranlarından çok görülmemesine takipçilerinin üzüldüğünü bildiğini söyleyen Cebeci artık ekranlarda olmayacağını sadece sosyal medyadan yayınlar yapacağını söyledi.

Hilal Cebeci’nin Paylaştığı Video

Hilal Cebeci Kiminle Evlendi?

Sadece 2013 yılında evlenmiş olduğunu söyleyen Hilal Cebeci kiminle evlendiğini, eşinin adını sır olarak tuttu ve kimseye ipucu vermedi. Magazinciler bu olayın peşini bırakmayacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hilal Cebeci: Yıllık evliyim
Hilal Cebeci: Yıllık evliyim

HAZİRANA KADAR KİRA ALMAYACAĞIM

Bugün yaptığı başka bir paylaşımla da koronavirüs nedeniyle kiracılarından Haziran ayına kadar kira almayacağını paylaştı. Böyle şeyleri paylaşmayı sevmediğini fakat örnek teşkil etmesi açısından paylaşım yaparak duyurduğunu söyledi.

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Hilal Cebeci: Evlilik teklifi yapmayın, 7 yıllık evliyim
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!