Ozan Kabak: En büyük korkum başkalarına virüsü bulaştırmaktır

Ozan Kabak Koronavirüs Açıklaması
Ozan Kabak Koronavirüs Açıklaması

Milli futbolcu Ozan Kabak formasını giydiği Schalke 04’ün TV kanalına çıkarak gündemi değerlendirdi, açıklamalarda bulundu. Ozan Kabak herkesin farklı bir dönemden geçtiğini ve en büyük korkusunun koronavirüs hastalığına bulaşmak değil, başkalarına bu virüsü bulaştırmak olduğunu söyledi.

 Yaklaşık 2 aydır herkesin evinde kalarak, virüsün yayılmasını engellemeye çalıştığını söyleyen Ozan Kabak herkes gibi bu durumun kendisini de endişendirdiğini söyledi. Virüsü kapmak herkesi korkutur fakat en büyük korkusunun başkalarına virüsü bulaştırarak onların hayatlarını tehlikeye atmak olduğunu ifade etti.

RİSK YOK MANTIĞI YANLIŞ

Herkes gibi o da evde kalarak virüsten korunmaya çalıştığını söyleyen 20 yaşındaki milli futbolcumuz elinden geleni yaptığını, taşıyıcı olmamaya çalıştığını söyledi.

Ozan Kabak Resimleri
Ozan Kabak en büyük korkusunun koronavirüse yakalanmak değil, başkalarına virüsü bulaştırarak onları tehlikeye atmaktır dedi.

Virüsün herkese bir şekilde bulaştığını ve genç yaşta da ölenlerin olduğunu hatırlatan Ozan Kabak risk yok mantığının yanlış olduğunu, kendisinden ziyade başkalarının hayatını tehlikeye atmaktan korktuğunu belirtti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ozan Kabak: En büyük korkum başkalarına virüsü bulaştırmaktır
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!