Gigi Hadid ile sevgilisi Zayn Malik ilk çocuklarını bekliyorlar

Zayn Malik'in Sevgilisi Gigi Hadid Hamile
Zayn Malik'in Sevgilisi Gigi Hadid Hamile

Victoria Secret’in en ünlü mankenlerinden Gigi Hadid ile ayrıldığı sevgilisi Zayn Malik yine birlikte oldu ve aile olmaya başladılar. Geçen akşam yabancı basında yer alan haberlere göre Gigi Hadid’in 20 haftalık hamile olduğu bildirildi.

Zayn Malik ile Gigi Hadid ilk çocuklarını bekliyorlar. Dün instagram üzerinden koronavirüs nedeniyle 3 kişiyle kutladıkları doğum günü partisinin ardından herkese teşekkür eden ünlü mankenin bebeğinin cinsiyeti ise henüz bilinmiyor.

Gigi Hadid hamile olduğunu birkaç aylığına ailesinden gizlemişse de bunu artık herkesle paylaşmanın sevincini yaşıyor. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ayrıldığı sevgilisi ile bir araya gelmelerinin nedeni de çocuık vesilesi ile anlaşılmış oldu.

Şubat ayında i-D magazine konuşan Gigi Hadid’e sorulan sürekli manken mi olacaksınız sorusu üzerine o da artık yaşlandığını belki de yemek pişirme zamanının geldiğini söyledi.

Model olmaktan mutluluk duyduğunu fakat zamanın ilerlediğini, yaşlanmaya başladığını söyledi. Her zaman model olmayabileceğinin altını çizen güzel manken o zamanlar sakladığı hamileliğini düşünerek belkide evde yemek pişirme zamanı gelmiştir dedi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Gigi Hadid ile sevgilisi Zayn Malik ilk çocuklarını bekliyorlar
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!