2020 iphone se 2 kullanıcı yorumları ve çözüm merkezi

iphone se 2 kullanıcı yorumları
iphone se 2 kullanıcı yorumları

Apple şirketi, yüksek fiyat ile alakalı gelen tepkiler üzerine 2 yıldır çıkardığı iphone se modeliyle bazı kullanıcıların kalbini kazanmayı başardı. 2020’de çıkardığı iphone se 2 cep telefonu özellikleri ile alakalı daha önce Jodd Haber’de bir inceleme yazısı yayınlamıştık.  Bu yazımızda ise iphone se 2 kullanıcı yorumları ve yaşadığınız telefon sorunları paylaşabilirsiniz.

Sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede Apple yüksek fiyatla sattığı telefonlar yüzünden sürekli eleştirilmişti. Her ne kadar kullanıcısında pek azalma olmasa da yine de gelen tepkiler şirketin canını sıkmış olacak ki en ucuz iphone modelini yaparak satışa sundu.

Rakipleri Samsung ve Google ile karşılaştırıldığında yine de yüksek fiyatlı olan iphone se 2020 modeli kendi abilerine nazaran çok daha ekonomiktir. En azından 10 binlerce türk lirası ödemek zorunda değilsiniz. Vergilerle birlikte ödeyeceğiniz miktar 6 bin lirayı geçmiyor.

iPhone SE 2 Kullananlar

Bu yazımızda ise Apple‘ın hem ekonomik hem de özellikli telefonu yeni iphone se ile alakalı kullanıcılar bu başlık altından cihaz ile alakalı görüşlerini paylaşıyor, telefonun sorunlarını tartışıyorlar.

Amerika’da $399’a satılan telefonun Türkiye fiyatı da vergiler dahil 64 GB iphone se 2020 için 5,299 TL’dir. Yalnız ödeyeceğiniz bu paranın 2 bin 368 TL’sinin vergilere gideceğini unutmayınız. Daha fazla bilgi için Apple’ın sitesine bakmak isterseniz şuraya tıklayabilirsiniz.

İPhone SE 2020 Kullanıcı Yorumları

Bu sene 3 farklı renk modeli ile çıkardığı 4.7 inç ekran büyüklüğündeki yeni telefonu (bu telefonun büyüklüğü iphone 7 veya iphone 8 kadardır) iphone se 2‘nin kırmızı rengini satın aldığınız zaman koronavirüs ile mücadeleyi desteklemek amacıyla Amerika merkezli The Global Fund’a aktarılıyor.

Yeni iphone se muhteşem özellikleri ile satışa başladı
Yeni iphone se 2, 2020 yılında çıkan telefon modeli

Telefon parasının hepsi mi yoksa bir kısmı mı aktarılıyor bilemiyorum fakat kırmızı iphone se 2 aldığınız zaman covid-19 araştırmalarına destek vermiş oluyorsunuz.

iphone se 2 kullanıcı yorumları

Sizler de sayfanın altında bulunan iphone se 2 kullanıcı yorumları bölümünden ürün ile alakalı görüşlerinizi, merak ettiğiniz konuları veya iphone se 2 sorunları yaşıyorsanız bunları paylaşarak, diğer kullanıcılardan destek alabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
2020 iphone se 2 kullanıcı yorumları ve çözüm merkezi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!