New York’ta koronavirüs nedeniyle 2 Türk daha hayatını kaybetti

Amerika'da koronavirüs nedeniyle 2 türk daha öldü
Amerika'da koronavirüs nedeniyle 2 türk daha öldü

Amerika’nın en çok koronavirüs görülen eyaletleri New York ve New Jersey’de bugüne kadar onlarca türk hayatını kaybederken dün 2 türk vatandaşının daha hayatını kaybettiği haberi Amerika’nın türkçe haber sitesi forumusa.com’da paylaşıldı.

Ölen vatandaşlardan biri 25 yıldır Amerika’da yaşayan ve son olarak New York’ta taksicilik yaptığı belirtilen Nadir Bulut olurken diğeri de yine New York’ta yaşayan ve 24 gündür covid-19 tedavisi gören Musatafa Sat’tır.

Nadir Bulut’un ilk başlarda soğuk algınlığı zannettiği rahatsızlığı koku alamamasına kadar ilerleyince hastaneye kaldırıldı ve koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından yoğun bakıma alındı.

15 Nisan 2020’den beri tedavi gören Nadir Bulut, 2 Mayıs 2020’de 58 yaşında hayatını kaybetti. İzmir’de olan eşi konuyla alakalı olarak eşinin, doğduğu memleketi İskenderun’da gömülmesini istediğini söyledi.

Mustafa Sat da yine 24 gün boyunca bir hastanede tedavi gördükten sonra son yapılan koronavirüs testlerinin sonucunun negatif çıkması üzerine normal odaya alınarak birkaç gün daha tedavi olması gerekiyordu.

Ölüm nedeni paylaşılmayan Mustafa Sat’ın da eşinin söylediklerine göre bir gün ölürse memleti Rize’de gömülmek istediğini söylediğini ve naaşının Türkiye’ye gönderilmesi için ellerinden geleni yapacakları belirtildi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
New York’ta koronavirüs nedeniyle 2 Türk daha hayatını kaybetti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!