Merakla beklenen Bay yanlış dizisinin çekim tarihleri netleşti

Bay yanlış dizisi çekimleri ne zaman ve nerede?
Bay yanlış dizisi çekimleri ne zaman ve nerede?

Yaklaşık 3 hafta önce Fox TV’nin yeni dizisi bay yanlış’ın yazlık bir proje olacağı konuşuluyor ve oyuncu seçmeleri için görüşmeler yapılıyordu. Sonra Gold Yapım’dan paylaşılan açıklamaya göre dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmış olup çekimleri için hazırlıklara başlanacağı konuşuluyordu.

Koronavirüs nedeniyle TV sektörünün de olumsuz yönde etkilenmiş olması birçok projenin aksamasına, ertelenmesine neden oldu. Son zamanlarda Türkiye’de yeni vakaların azalmış olması ve bazı tedbirlerin alınmasıyla birlikte bazı yapım şirketleri programlara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirttiler.

ÇEKİMLER 28 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Başrolleri arasında Can Yaman’ın ve Özge Gürel’in rol alacağı bay yanlış dizisi ile alakalı ne zaman çekimlere başlanacağı da bugün netleşti. Twitter’da @birsenaltuntas1‘in paylaştığı habere göre dizinin çekimlerine 28 Mayıs 2020’de başlanacağı belirtildi.

AFİŞ ÇEKİMLERİ 20 MAYIS’TA

Dizi ile alakalı tanıtım ve afiş çekimlerinin de 20 Mayıs’tan sonra başlayacağı belirtilirken Haziran’ın sonlarına doğru ekranlarda yayınlanması bekleniyor. Siz de dizide rol alacak tüm oyuncuların listesine ulaşmak için bay yanlış oyuncuları bağlantısına tıklayabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Merakla beklenen Bay yanlış dizisinin çekim tarihleri netleşti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!