Sokağa çıkma yasakları nereye kadar devam edecek?

Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek?
Sokağa çıkma yasakları ne zaman bitecek?

Türkiye’de sokağa çıkma yasaklarının ilan edilmesi ile birlikte vaka sayılarındaki azalma da gözle görülür bir şekilde fark edildi. Bunun üzerine ilk etapta sadece 2 günlük ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonraları arttırılarak birkaç günlük ilan edilmeye başlandı.

Ramazan bayramının da yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar sokağa çıkma yasağı bayramda da devam edecek mi diye merak ediyor. Konuyla alakalı gözler Erdoğan’ın bu konuda ne söyleyecek diye saraya çevrilmişken gelen talepler yasağının olmaması yönündedir.

Sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte milyonlarca liralık para cezaları kesilirken bu durum ülkenin kasasına olumlu yansıdı. Özellikle Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, İzmir gibi illerde “yakalanmadan geçip giderim” düşüncesiyle hareket eden vatandaşlara polisler göz açtırmadı.

 Sokağa çıkma yasakları ne kadar devam edecek? Bu konuda net birşey söylemek mümkün olmasa da salgın tamamen bitene kadar zaman zaman bu tarz yasakların geleceği aşikardır. Hem salgın yayılmasın hem de daha fazla ölüm haberi gelmesin diye bu tarz uygulamalar artarak devam edecektir.

Fakat öte yandan Erdoğan’ın piyasayı yeniden canlandırma isteği 11 Mayıs’tan itibaren normalleşme sürecini başlatmış olsa da bu karar daha fazla virüsün yayılmasına neden olabileceğinden dolayı ilerleyen günlerde haftalık sokağa çıkma yasağı da ilan edilirse hiç şaşırmayız.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sokağa çıkma yasakları nereye kadar devam edecek?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!