Survivor şarkı yarışması 10 mayıs sonuçları kazanan takım belli oldu

10 MAYIS survivor şarkı yarışmasını kim kazandı?
10 MAYIS survivor şarkı yarışmasını kim kazandı?

Geçtiğimiz hafta oylamaya çıkan haftanın görev oyunu şarkı yarışması sonuçları 10 Mayıs 2020 itibariyle açıklandı. Acun Ilıcalı’nın efsane programı survivor şarkı yarışması ünlüler mi kazandı yoksa gönüllüler mi kazandı milyonlarca kişi tarafından merak konusudur. İşte detaylar..

Bu hafta survivor 2020’de hem ünlüler hem de gönüllüler bir şarkı hazırlamakla görevlendirildiler. Ünlülerin takımının hazırladığı şarkı türü halk müziği türünde olurken gönüllüler takımının tercihi ise rap tarzında oldu. Peki oylama sonucunda hangi takımın şarkısı 1. seçildi? Oylama sonucu gönülllüler takımı rap müzik ile birinci seçildi.

Survivor’un 10 mayıs 2020 gecesi yayınlanan 72. bölümünde ünlüler mi kazandı gönüllüler mi kazandı sorusunun cevabı bu haberimizde. Bu arada ünlüler takımında yayınlanan fragmanda Ersin Korkut’un ağladığı, göz yaşlarına hakim olamadığı görülüyordu.

Bu da akıllara Ersin’in köpeğinin öldüğü haberinin Acun tarafından bir şekilde Ersin’e söylendiği tahminlerinden başka birşey getirmiyor akıllara. Her defasında köpeğini çok özlediğini söyleyen Ersin Korkut büyük ihtimalle üzücü haberi aldığı için ağladı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Survivor şarkı yarışması 10 mayıs sonuçları kazanan takım belli oldu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!