Adam gibi kilo verdiren zayıflama çayları hoşunuza gidecek

Bitkisel zayıflama çayları yorumları
Bitkisel zayıflama çayları yorumları

İnternette dünyanın parasını harcayarak satın alacağınız zayıflama çaylarını unutun çünkü evde bitkisel zayıflama çayları kendi kendinize hazırlayacak, düzenli kullandığınız taktirde kilo bile vereceksinizdir. Evet evet. Yanlış okumadınız. Kendi kendinize hazırlayacağınız bitkisel kilo verdiren çayları içerek zayıflayacaksınız.

Birçok kadının “su içsem yarıyor ayol” dediğini biliyorsunuz çünkü siz de onlardan biri olabilirsiniz. Bazı insanlar gerçekten su içse yarıyor çünkü metabolizmaları iyi çalışmıyor veya başka sağlık sorunlarından dolayı yedikleri herşey yağ olarak depo ediliyordur.

Siz de en iyi zayıflama çayı hangisidir diye merak ediyorsunuz çünkü hem sağlığınız için hem de yaz ayına fit bir vücut ile girmek için fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsunuz. İyi ama nasıl? Böyle bir yöntem var mıdır? Ne yapmam gerekiyor diyorsanız yazımızı okumaya ve yorumlarınızı paylaşmaya devam edin.

Jodd Haber‘de paylaştığımız diğer zayıflama ürünleri ve insanların bu ürünler hakkında neler düşündüğünü merak ediyorsanız YORUM kategorimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Bu yazımızda fazla kilolarınızdan sizin de yardımınızla kurtulacağınız bazı zayıflama çayları paylaşacağız. Bu çaylar %100 bitkisel olup evde kendiniz hazırlayacağınız çaylar olacaktır. Hazırsanız başlayalım. :)

Tarçın çayı ile kilo vermek harika

Zayıflama çaylar: Tarçın bitki çayı
Zayıflama çaylar: Tarçın bitki çayı @ healtline.com

Oldum olası tarçın kokusunu sevmiş küçüklüğümden beri babaannemin yaptığı gibi çayımın içine tarçın katmayı sevmişimdir. Sonradan öğrendim ki tarçının içerisinde yağ yakıcı madde bulunuyor. Hem ısınızı arttırıyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor. Yani çifte etki. Bu vesile ile de kilo vermenize yardımcı oluyor. Siz de babaannem gibi ister çayınızın içine katın (demliğe 1 kaşık tarçın) veya direkt aktarlardan aldığınız tarçın ile çay hazırlayabilirsiniz.

Maydanoz çayı ile toksinlerden kurtulun

Maydanoz çayı ile toksinlerden kurtulun
Maydanoz çayı ile toksinlerden kurtulun @ foodsymptom.com

Maydanozun faydaları daha doğrusu bu tarz yeşil sebzelerin insan vücuduna etkileri o kadar fazla ki sindirim sorunu yaşayanların genelde tercih ettiği bir besindir. Bu nedenle acılı yiyeceklerin yanında veya salatalarda sıklıkla kullanılır. Maydanoz sindirimi kolaylaştırdığından dolayı vücudunuzdaki fazla ödemi ve toksinleri hızlı bir şekilde atmanıza yardım edecektir. Şahsen tarçın çayı mı maydanoz çayı mı diye sorarsanız benim favorim tarçın çayıdır fakat sevenler maydanoz çayı da tüketebilir. Sadece kilo verdirmiyor, vücudunuzun mineral ve ptasyon ihtiyacını da maydanoz ile sağlayabilirsiniz.

Mate çayı içerek kilo verin

Bitkisel zayıflama çayları mate çayı ile zayıflama
Bitkisel zayıflama çayları mate çayı ile zayıflama @ cpr.org

Bu konuda çok birşey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü mate çayının zayıflatma etkisi bilimsel olarak ispatlanmış bir gerçektir. Bu nedenle birçok internette satılan zayıflama çayları bileşenlerinde mate bitkisini görürsünüz. Mate bitkisi de tarçın gibi vücut ısınızı arttırarak, metabolizmanızı hızlandırıyor.  Yani eğer homini gırtlak biri değilseniz, sürekli gidip gelip mutfakta bulmuyorsanız kendinizi mate çayı içerek forma girebilirsiniz.

Yeşil çay olmadan zayıflama olmaz

En etkili zayıflama çayları: yeşil çay ile kilo verme
En etkili zayıflama çayları: yeşil çay ile kilo verme @ thailandmedical.news

Şimdi değerli arkadaşlar! Yeşil çay yıllardır kilo vermek isteyenler için tavsiye edilen bir üründür. Bu ürün de mate çayı gibi birçok zayıflama çayı olarak satılan ürünün içerisinde yer alıyor çünkü yeşil çay içerisinde yağları eriten antioksidanlar bulunuyor. Yine mate ve tarçın çaylarında olduğu gibi metabolizmayı hızlandırdığı bilimsel olarak tespit edilen yeşil çay sayesinde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Zayıflama çaylarından beklentileriniz neler?

Buraya kadar herşey iyi güzel. Canım benim güzel söylüyorsun ama biz bunları içtiğimizde kilo veremiyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Veremezsiniz tabi. Çünkü gidip gelip yemek yerseniz, sağlıksız gıdalarla beslenirseniz kilo verme işini kökten unutun. Değil bu zayıflama çayları, hangi yöntemi denerseniz deneyin sağlıklı sonuçlar almayacaksınızdır.

Eğer kilo vermek istiyorsanız öncelikle kendi kendinize söz verip diyete başlamanız gerekiyor. Diyetten kastım kendinizi günlerce aç bırakmanız değildir. Sağlıklı beslenmeye, yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

En etkili bitkisel zayıflama çayları
En etkili bitkisel zayıflama çayları

ŞEKERLİ İÇECEKLERDEN KAÇIN

Mesela kola, enerji içeceği gibi asitli içeceklerin hepsinden uzak durmanız gerekiyor. Kaçamak bile yapmamanız gerekiyor bu tür içeceklerde. Sonrasında unlu mamullerden yılandan kaçar gibi koşup kaçmanız gerekiyor. Bunların dışında kalanları kararında tüketmeniz size kilo aldırmaz, sadece enerji ihtiyacınızı karşılar.

Dediğim gibi sadece bu çayları kullanarak kilo vermeniz mümkün değil yediklerinize dikkat etmezseniz. Fakat eğer dengeli bir beslenme alışkanlığınız varsa yukarıda sıraladığım çayları düzenli bir şekilde içerek kilo vermeniz, zayıflamanız kaçınılmaz olacaktır.

Her zaman söylediğimiz gibi sağlık sorunlarınız varsa mutlaka doktorunuza danışınız. Bazen insanlar sağlık sorunlarından dolayı kilo almaya başlar ve bir türlü aldıkları kiloları veremez. Bu noktada tıbbi bir müdahale gerebilir.

ZAYIFLAMA ÇAYLARI HAKKINDA YORUMLARI PAYLAŞIN

Konuyla alakalı yorumlarınızı paylaşacağınızı düşünüyorum. Kafanıza takılan sorular olursa veya eklemek istedikleriniz olursa lütfen yorum bölümünden paylaşmaya çekinmeyiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Adam gibi kilo verdiren zayıflama çayları hoşunuza gidecek
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Haha ? maydanoz çayı ile kilo verildiğini ilk defa duydum. E biz salatalarda filan hep maydanoz koyup yiyoruz nedennhalen kiloluyuz? :) lütfen doğru bilgiler paylaşın.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!