Sevilay Yılman: Fatih Tezcan beni arayarak tehdit etti

sevilay yilman
sevilay yilman

Geçtiğimiz gün Fatih Tezcan’ın sosyal medyada viral olan videosu nedeniyle kendisi hakkında cumhuriyet başsavacılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine sosyal medyadan bazı gazeteciler Fatih Tezcan’ın kendisini tehdit ettiğini iddia etti ve bunlardan birisi de HaberTürk’te yazan Sevilay Yılman (Sevilay Yükselir) oldu.

Sevilay Yılman, bugünki köşesinde Fatih Tezcan ile alakalı bir paylaşımı RT ettiği için kendisini aradığını ve açık açık tehditler savurduğunu söyledi. Köşesinde birileri bu adama burasının Türkiye cumhuriyeti olduğunu, muz cumhuriyeti olmadığını öğretsin diyerek konuyu kapattığını görüyoruz.

Fatih Tezcan‘ın birçok defa Mustafa Kemal Atatürk’e yaptığı hakaretler nedeniyle davaları devam editorken bu defa da sosyal medyada Erdoğan’a birşey olursa yani bir darbe olursa kimlerin listelerinin elimizde olduğunu biliyor musunuz minvalinde sözler sarf etti.

Bu sözlerinden dolayı hakkında soruşturma başlatılan Fatih Tezcan ile alakalı Sevilay Yılman da köşesinde kendisini aradığını ve tehdit ettiğini, savcılığın bunu da göz önünde bulundurmasını köşesinden duyurdu.

12 Mayıs 2020’de Fatih Tezcan twitter üzerinden yaptığı yayınla sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Sevilay Yılman: Fatih Tezcan beni arayarak tehdit etti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!