Ece Üner “İşcinseldim” diyerek gündem oldu

Ece Üner bir zamanlar işcinseldim
Ece Üner bir zamanlar işcinseldim

15 Mayıs 2020 twitter gündeminde Ece Üner ikinci sırada yer alıyor. Armağan Çağlayan’ın sosyal medya konuğu olan Ece Üner yaptığı açıklamalarla büyük beğeni toplarken kendisine dair bilinmeyen yanlarını da anlatarak takipçilerini şaşırttı.

Ece Üner ile alakalı yaklaşık 13 bin tweet atılırken programda kendisinin işcinsel olduğunu söyleyerek yeni bir kelime kazandırdı. Google’a işcinsel nedir diye arattığımızda karşımıza hiç bir sonuç çıkmazken Google yapay zekası ile “eşcinsel nedir” sonuçlarını gösterdi.

Buse Terim'in zayıflama sırrı aralıklı oruç diyeti nedir?

İşcinseldim ne demek?

Bu kelimenin TDK’da bir anlamı olmasa da Ece Üner yoğun bir şekilde çalıştığı için “işkoliktim” yerine “işcinseldim” kelimesini kullanmıştır. Türkçe’de olmayan bu kelimenin anlamı işkolik, işine bağımlı, çalışmayı seven anlamlarında kullanılabilir.

Oldukça mütevazi davranan Ece Üner kendisini iyi bir spiker olarak görmediğini ve hayatının bir döneminde işcinsel olduğunu fakat artık o kadar yoğun çalışmadığını söyleyerek bahşişi spikerlerin aldığını fakat bunun da adaletli olmadığını söyledi. Videoyu izlemenizi tavsiye ederiz. Keyif alabileceğiniz bir video olmuş.

Ece Üner: Bence ben iyi bir spiker değilim

Restoran üzerinden örnek veren Üner arkaplanda şefin, ustanın yemekleri yaptığını, bulaşıkları bulaşıkçının yıkadığını ve mutfağın sadece garsondan ibaret olmadığını ancak bahşişleri yemeği servis ettiklerinden dolayı garsonların aldığını söyleyen Ece Üner spikerlerinde aynı şekilde bahşiş peşinde olduklarını ancak arkaplanda çalışan onlarca set ekibinin ihmal edilmemesi gerektiğini altını çizerek vurguladı.

Armağan Çağlayan, Ece Üner, İşcinsel Nedir?
Armağan Çağlayan, Ece Üner, İşcinsel Nedir?

Babasının CNN Türk’te genel müdür olduğundan dolayı spiker olduğunu söyleyenlere ise sürekli çalıştığını ve geldiği noktaya kendi emeği ile geldiğini söyleyen Ece Üner bunları söylerken “işcinseldim” ifadesini kullandı. Haftanın 7 günü çalıştığını söyleyen Üner artık o kadar çalışmadığını fakat hayatının bir döneminde hiç izin almadan yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

5 bin insan neden ÖLDÜ bilinmiyor
5 bin insan neden ÖLDÜ bilinmiyor

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ece Üner “İşcinseldim” diyerek gündem oldu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Ulan bende ilk okuduğumda bu kadın nasıl escinsel olur diye kendi kendime sordum. Videoyu izleyince anladım iscinsel dediğini ?

    Cevapla
  2. Ben de ilk duyduğumda eşcinseldim dedi zannettim bi an gözlerim fal taşı gibi açıldı. Sonrasında videoyu geri sayınca işcinseldim dediğini duydum ?

    Cevapla
  3. En son julide ates ile karsilikli atisiyorlardi ne oldu o is?

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!