AKP gençlik kollarına İyi Parti gençlerinden cevap

Ak Gençlik iyi parti gençlik kolları video cevap

AKP gençlik kolları ile İyi parti gençlik kolları arasında birkaç gündür sosyal medya savaşları devam ediyor. İlk olarak AKP’li gençlerden İyi Parti’li gençlere çocuklar duymasın müziği ile gönderme yapılmış ve Meral Akşener, HDP’li Sırrı Süreyya Önder nedeniyle suçlanmıştı.

Bunun üzerine İyi parti gençlik kollarından üst üste paylaşımlar yapılmış ve twitterda gündem oluşturulmaya çalışılmıştı. Söz konusu paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mesut Barzani ile çekilmiş görüntüsü paylaşıldı.

Sonrasında ise AKP’li yöneticilerin fotoğrafları Cem Karaca’nın bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete şarkısıyla paylaşıldı. Bunun üzerine henüz AKP gençlik kollarından bir açıklama yapılmadı.

İyi parti gençlik kolları ile akp gençlik kolları kavgası
İyi parti gençlik kolları ile akp gençlik kolları kavgası

Yukarıdaki paylaşım İyi Parti Gençlik kolları tarafından yapıldı. AKP gençlik kolları tarafından yapılan paylaşım ise aşağıdaki gibidir.

akp genclik kollari iyi parti paylasimlari
akp genclik kollari iyi parti paylasimlari

İlk olarak 16 Mayıs 2020’de saat 16:02’de şuradaki tweet ile AK Gençlik hesabı üzerinden “Aman, şşt sakın kimse uyanmasın Gizlice ayrılın, MİLLET duyması” mesajı yayınlandı.

Sonrasında ise yine aynı gün fakat saat 19:10’da İyi parti gençlik kolları hesabından “Siz endişe buyurmayın, Türk milletinin asıl ve asil evlatları her daim bayrağına, ülkesine, ülküsüne sahip çıkacaktır. #KandırılmaMasalı” mesajı yayınlandı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
AKP gençlik kollarına İyi Parti gençlerinden cevap
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!