Ahmet Davutoğlu: AKP’nin oyları bana geliyor

Ahmet davutoğlu gelecek partisi

AKP ile yollarını ayıran eski başbakan Ahmet Davutoğlu, kendi kurduğu partisi ile önümüzdeki seçimlere hazırlanırken ara ara gündeme gelmeyi de ihmal etmiyor.

Son olarak AKP’nin oylarının eridiğini söyleyen eski başbakan Davutoğlu eriyen bu oyların Gelecek Partisi’ne kaydığını ileri sürdü.

AKP ile birlikteyken AKP’nin icraatlarını eleştirmeyen, yapılan faaliyetlere destek veren Ahmet Davutoğlu, AKP ile yollarını ayırdıktan sonra eleştirmedik konu bırakmadı.

Son olarak koronavirüs nedeniyle meclisin tatilde olduğu şu zamanlarda sosyal medyada erken seçim tartışması her geçen gün büyümeye devam ediyor.

ahmet davutoglu gelecek partisi akp mhp
ahmet davutoglu gelecek partisi akp mhp

Ahmet Davutoğlu, yeni kurduğu partisi için siyasetin gelecek partisi olmadan Türkiye’de denklemin kurulmayacağını söyleyerek erken seçim tartışmalarının nedeninin kendileri olduğunu savundu.

Yani iktidar partisi ve ana muhalefet partisi gelecek partisinin oyları böleceğinden endişe duyduğu için erken seçim istediklerini söyledi.

SİYASET KÖKTEN DEĞİŞECEK

AKP ve MHP’nin birlikte cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybedeceğini söyleyen Ahmet Davutoğlu “ne kadar telaşlanırlarsa telaşlansınlar gidiş artık bellidir” diyerek gelecek partisi olmadan türk siyasetinin şekillenmesinin mümkün olmayacağını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ahmet Davutoğlu: AKP’nin oyları bana geliyor
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!