Taylor Swift yeni saç modeli ile çok konuşuldu

taylor swift haberleri
Taylor Swift

Birçok ünlü gibi dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift de karantina günlerinde saçlarıyla oynamayı seviyor gibi görünüyor çünkü sürekli değişik saç renkleri ile fotoğraflar paylaşan ünlü şarkıcı bu defa en parlak saç rengi ve ilginç saç modeli ile hayranlarının beğenisini almayı başardı.

Pastel pembe rengi trendi ile birlikte parlak mavi çizgileri de sarı saçlarına eklemeyi unutmayan şarkıcı bugün Amerika’da en çok aratılan isimlerden oldu. Oldukça başarılı bir bakış açısı ile birlikte taylor swift’in yeni saç modelini sizin de beğeneceğinizi düşündük.

Elbette Taylor Swift’in Google’da amerika geneli en çok aratılma nedeni değişik saç renkleri değildi. Daha önceki konserlerinden “City of Lover” bir televizyon kanalında yayınlandığı için tanıtım yaptı. Bu tanıtımı yaparken de ilginç bir saç stili ile fotoğraf paylaştı.

Şarkıcının saç rengi için hangi ürünleri kullandığını elbette bilemeyiz fakat sprey ile saçlarını boyadığını tahmin ediyoruz. İnstagram’da paylaşılan bu 2 fotoğraf için 1 gün içerisinde 2 buçuk milyondan fazla beğeni geldi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Taylor Swift yeni saç modeli ile çok konuşuldu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!