Davutoğlu: Günlük sıfır vaka oluncaya kadar tedbirlere devam

Ahmet Davutoğlu: AVM konusu yeniden düşünülmelidir

Gelecek Partisi genel başkanı Ahmet Davutoğlu 19 Mayıs nedeniyle sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda gündeme dair bazı hatırlatmalarda bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle açılan AVM’ler için henüz çok erken olduğunu ve alınan kararın yanlış bir karar olduğunu söyledi.

GÜNLÜK SIFIR VAKA OLUNCAYA KADAR

Konuyla alakalı olarka AVM’lerin açılması konusunun tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini savunan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu henüz koronavirüs tehditinin devam ettiğini, 19 mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önümüzdeki yıllarda hüzünle kutlanmaması için Bilim Kurulu’nun uyarılarına harfiyen uyulmalıdır dedi.

AVM konusundan mevcut yönetimin erken karar aldığını, günlük sıfır vaka verileri paylaşılana kadar maske takılmasının ve diğer tedbirlerin devam ettirilmesi gerektiğini savundu. Bu kararların şimdiye kadar elde edilmiş başarıyı gölgede bırakacağını, tehlikeye atacağını söyleyen Ahmet Davutoğlu AVM ve Cami örneklendirmesi yaparak alınan kararın çelişkili olduğunu söyledi.

Ahmet Davutoğlu AVM Kararı
Ahmet Davutoğlu AVM Kararı

AVM’LERİN AÇILMASI BÜYÜK RİSK

AVM’lerin ramazan bayramı öncesi açılmasının camilerin ramazan ayı boyunca kapatılması konusuyla çeliştiğini söyleyen Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, eğer sosyal mesafe kuralı uygulanacağı için AVM’ler açılıyorsa ve risk görünmüyorsa camilerinde sosyal mesafe kurallarına uyularak açılması gerektiğini söyledi. Mantık olarak farkın olmadığını söyleyen Ahmet Davutoğlu, AVM’lerin açılmasının büyük risk taşıdığını ifade etti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Davutoğlu: Günlük sıfır vaka oluncaya kadar tedbirlere devam
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!