Karar NET! Ramazan bayramında kimse dışarıya çıkamayacak!

ramazan bayramı sokağa çıkma yasağı

Koronavirüs tedbirleri ile alakalı Ramazan Bayramı’nda geçerli olmak üzere alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrası tüm ülkeyle paylaşıldı. Buna göre 81 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken bu duruma birçok vatandaş tepki gösterdi.

VEFA GRUBUNA SALDIRILARI ELEŞTİRDİ

Vefa grubuna yönelik yapılan saldırıları kınayarak sözlerine başlayan Erdoğan PKK ile CHP’yi aynı kefeye koyarak yapılan eylemlerin farklı ideolojilerden yapıldığını fakat aynı gayeye hizmet ettiğini söyledi.

Son zamanlarda gündemde sürekli tutulan darbe ve erken seçim hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı demokrasiden ümitlerini kestikleri için muhalefet partilerinin sürekli darbe çığırtkanlığı yaptığını söyledi ve bunun cevabını da millet vrecektir dedi.

Ahmet Davutoğlu AVM Kararı
Ahmet Davutoğlu AVM Kararı

Kabine toplantısının bu haftaki en önemli gündem konusunun coronavirüs olduğunu belirterek her ne kadar Türkiye salgınla mücadelede başarılı olmuşsa da tehditin tamamen ortadan kalkamsı dünyada hiç bir vakanın kalmamasıyla mümkündür dedi.

BAYRAMDA SOKAĞA ÇIKMAK YASAK!

Arife gününden itibaren geçerli olmak şartıyla 4 günlük bayram tatili süresi boyunca sokağa çıkma yasağı kararı aldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin dış dünyaya sınırlarını kapatamayacaklarını, ticaretin ve seferlerin yeniden başlayacağını söyledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Karar NET! Ramazan bayramında kimse dışarıya çıkamayacak!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!