Golf Oynayan ABD Başkanı Trump’a El Hareketi Çekti

donald trump golf covid-19

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 hastalığı nedeniyle Amerika salgının merkezi haline gelirken hafta sonunda golf oynamak isteyen ABD başkanı Donald Trump, bu davranışı nedeniyle tepki toplarken en ilginç görüntü ise kendisine el hareketi çeken bir kadın oldu.

TRUMP PROTESTO EDİLDİ

Amerika’da yaklaşık 1 milyon 700 bin kişi COVİD-19’a yakalanırken toplamda 100 bine yakın kişi hayatını kaybetti. Tüm dünyada olduğu gibi ABD’de de ekonomik kriz yaşanıp, insanlar işlerini kaybederken Trump’ın eğlencesine bakarak, golf oynamaya gitmesi tepkilere neden oldu.

Washington DC’ye yaklaşık yarım saat mesafedeki bir bölgede golf oynamaya giden Trump için vatandaşlar protesto yaptı. Hafta sonu boyunca devam eden protestolar ABD medyasında konuşulurken sosyal medyada hem alay konusu oldu hem de en çok konuşulan konulardan bir tanesiydi.

Ben önemsiyorum ya sen? 100 bin kişi öldü!
Ben önemsiyorum ya sen? 100 bin kişi öldü!

ABD BAŞKANINA EL HAREKETİ

Konvoyuyla birlikte golf sahasına doğru giden Trump’a yoldan geçen bir kadının orta parmağı ile el hareketi çekmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada uzun süre trend olan bu konu Türkiye’de de epey konuşuldu. Genellikle “Türkiye’de biri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu tarz hareketler yapsaydı ne olurdu acaba” soruları dolaşırken ilginç cevaplar ortaya çıktı.

Golf oynamaya giden Trump için Golf Canavarı Trump protestosu
Golf oynamaya giden Trump için Golf Canavarı Trump protestosu

Bir başka protestocu ise hazırladığı pankartta ABD başkanı Donald Trump’a “GOLF CANAVARI” diyerek yandan profil resmini kullandı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Golf Oynayan ABD Başkanı Trump’a El Hareketi Çekti
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!