Ziya Selçuk: Çocuklar sıkılıyor diye eğitimi bitirmeyin

ziya selcuk uzaktan egitim 19 haziran
Ziya Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla öğrenci velilerinden ricada bulundu. Korona nedeniyle birçok ailenin uzaktan eğitim sürecinde zorlanırken çocuklar da bilgisayar veya TV karşısında saatlerce oturup ders çalışmaktan sıkılıyor.

Bunun farkında olan MEB Bakanı Ziya Selçuk öğrenci velilerine seslenerek çocuklara sahip çıkmalarını, eğitime ara vermemelerini rica etti.

Normal şartlarda okullar açık olsaydı bütün okullarda eğitim 19 Haziran 2020’ye kadar aralıksız devam edecekti. Bayram nedeniyle çocuklar biraz gevşeklik göstermiş olsa da ailelerin bu konuda sorumlu olmalarını istedi.

Mesajının sonunda 19 Haziran 2020’ye kadar uzaktan eğitimle derslerin takibini yapacaklarını belirten Selçuk “Zorunluluk olmayabilir ancak sorumluluk bâki ifadelerine yer verdi.İşte Ziya Selçuk’un paylaşımı:

Velilerimizden ricam “Çocuklar sıkıldılar” diyerek uzaktan eğitimi boşlamamalarıdır. Okul açık olsaydı “sıkıldı” diye eğitime ara vermeyip, bayram sonu derslere dönecektik. Biz,19 Haziran’a kadar uzaktan eğitimle derslerin takibindeyiz. Zorunluluk olmayabilir ama sorumluluk bâki.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Ziya Selçuk: Çocuklar sıkılıyor diye eğitimi bitirmeyin
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!