Bırakın Evlerinde Ölsünler dedi Suat Alpsoy ve adalet istedi!

Bırakın evlerinde ölsünler etiketi gündem oldu

Twitter’da 29 Mayıs 2020’de gündem olan Bırakın Evlerinde Ölsünler etiketi, 21 yıldır hapiste olan baba ve oğul için açılmıştır. Sosyal Medya’da Suat Alpsoy’a ait bir video dolaşmakta ve söz konusu videoda bir kadın, hem eşini hem de kayınpederini 21 yıldan fazla bir süredir hapiste olduğunu, birçok kişiye çıkan genel affın neden onları etkilemediğini dert yanmaktadır.

BIRAKIN EVLERİNDE ÖLSÜNLER

28 Şubat döneminde hapse giren Şehmus Alpsoy (53) ve babası Mehmet Emin Alpsoy (71), serbest kalsınlar diye son 2 haftadır acılı aile çalışmalarını sürdürüyor, sesini duyurmaya çalışıyor. Twitter’da bırakın evlerinde ölsünler etiketi de bu nedenle açılmıştır.

Suat Alpsoy’un sesi Twitter’da yankılanırken bırakın evlerinde ölsünler etiketi ile yakınları hapiste olan birçok kişi destek vererek, adalet istediklerini açıkladılar. Suat Hanım 21 yıldır ne çektiğimizi Allah biliyor diyerek eğer hakkımız varsa kimseye helal etmiyoruz diyerek göz yaşlarına hakim olamadı.

https://youtu.be/2tMhONEpXLA

Mahkum Şeymus Alpsoy’un eşi Suat Alpsoy’un twitter hesabı @AlpsoySuat‘dır. Sabahın erken saatlerinden itibaren gündeme giren #BırakınEvlerindeÖlsünler etiketi ile alakalı yaklaşık 15 bin tweet atılmıştır.

GAFFAR OKKAN PAYLAŞIMLARI

Aynı etiketi kullanarak Gaffar Okkan’ın resimleri de sonraları paylaşılmaya başlandı. Şeyhmus Alpsoy ve babası Mehmet Emin Alpsoy’un Hizbullah davası nedeniyle hapse girdikleri öğrenildi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Bırakın Evlerinde Ölsünler dedi Suat Alpsoy ve adalet istedi!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!