Çukur dizisi için aşırı şiddet nedeniyle yasaklansın talebi

cukur dizisi yayindan kaldirilsin sikayetleri

Türkiye’nin en çok izlenen dizisi Çukur birçok ülkede altyazı veya kendi dillerinde dublaj seçenekleri ile yayınlanıyor. Afganistan da bu ülkelerden biriydi fakat ülkenin Kültür Bakanı yayınlanan dizideki aşırı şiddet sahneleri nedeniyle dizinin yayından kaldırılmasını istedi.

Bakanlık tarafından Facebook üzeirnden yapılan açıklamada dizinin toplumun psikolojisini olsumsuz yönde etkilediği ve bu nedenle yayınlandığı Tolo isimli tV kanalından yasaklanarak, yayından kaldırılması talep edildiği ifade edildi.

TOLO TV’YE MEKTUP YAZDIM

Kültür Bakanı Şiva Şark, alınan bu kararın vatandaşlardan gelen tepkiler ve şikayetler üzerine alındığını ve TOLO TV’den bu dizinin yayından kaldırılmasını istediklerini ve TV yönetiminin bu karara uymamaları halinde yasal yükümlülükleri yerine getirip, diziyi meclis kararıyla kapatacaklarını söyledi.

Çukur dizisi şikayetleri
Çukur dizisi şikayetleri

Facebook’ta bu gönderinin altından yapılan yorumlarda birçok kişi dizinin yayından kaldırılmamasını, beğendiklerini ve izlemek istediklerini açıklayan yorumlar yaptı. Facebook’ta 2,302,530 takipçisi olan Tolo TV ise konuyla alakalı bir açıklama yapmadı.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Çukur dizisi için aşırı şiddet nedeniyle yasaklansın talebi
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!