Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30 Mayıs Yeni Bölümü ile ilgili Açıklama

featured

JODD.NET TELEVİZYON – Karadeniz’in romantik aşk dizileri arasında yer alan kuzey yıldızı ilk aşk dizisi bugün yayınlanacak mı diye merak edenler için yeni bir gelişme yaşandı. Normalde 30 Mayıs 2020’de yayınlanması gereken dizinin başrol oyuncuları İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’dir. Hem romantik hem de komedi türünde olan bu dizi yeniden ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor.

Kuzey Yıldızı çekimleri devam ediyor

Bugün Show TV’de yayınlanan kuzey yıldızı ilk aşk yeni bölüm fragmanı dizinin takipçilerini heyecanlandırdı ve birçok kişi “bugün kuzey yıldızı yeni bölüm yayınlanacak mı” diye Google’da aratmaya başladı. Önce kötü haberi vermek istiyoruz çünkü bugün yeni bölüm yayınlanmayacak.

Kuzey Yıldızı ilk aşk 28. bölüm fragmanı
Kuzey Yıldızı ilk aşk 28. bölüm fragmanı

6 Haziran’da yeni bölüm yayınlanıyor

Fakat 6 Haziran 2020, Cumartesi akşamı saat 8’de Show TV ekranlarını açarsanız kuzey yıldızı ilk aşk dizisinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Son olarak 27. bölümü yayınlanan dizi koronavirüs nedeniyle çekimlere ara vermiş ve yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Süreç Film’in dizilerinde olan kuzey yıldızı ilk aşk dizisi 28. bölümü ile 6 Haziran 2020’de yeniden ekranlarda..

Kuzey Yıldız Terapist sahnesi yeni bölüm 6 Haziran 2020
Kuzey Yıldız Terapist sahnesi yeni bölüm 6 Haziran 2020

Yeni bölümde neler olacak?

Fragmanı izleyenler de anlamış olacaklar ki yeni bölümde Kuzey, Yıldız ile birlikte terapi alıp kendilerini bulmayı teklif ediyor.

İlk başlarda Yıldız (Aslıhan Güner) bu duruma tipik bir şekilde karşı çıksa da sonrasında kabul etmek zorunda kalıyor. Zaten kabul etmesi gerekiyor ki olaylar bu noktadan sonra gelişsin.

Yeni bölümde seyirciyi güzel bir bölüm bekliyor diyebiliriz çünkü yıldız ile kuzeyin eğlenceli hikayesi sizi alıp götürecektir.

Dizi ile alakalı daha fazla bilgi almak, önceki bölümleri izlemek ve bölüm galerilerine bakmak isterseniz şuraya tıklayarak Show TV’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30 Mayıs Yeni Bölümü ile ilgili Açıklama
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!