Deren Talu’nun yakışıklı sevgilisi Baran Tınaz Kimdir?

featured

Şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli’nin 23 yaşındaki kızı Deren Talu ile Baran Tınaz ile yeni bir ilişkiye başladılar. Bu konuda Deren Talu henüz bir açıklama yapmazken Baran Tınaz sosyal medya hesabından sevgili olduklarını ifade eden bir açıklama hikayelerde paylaştı.

Yeni bir aşk doğuyor

Henüz 23 yaşında olmasına rağmen instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sürekli adından söz ettiren Deren Talu’nun yeni aşkı takipçilerine şok etkisi yaptı. Kimsenin beklemediği aşk haberleri ile sosyal medyada gündem olan deren talu ve baran tınaz aşkı ile alakalı Deren Talu bir açıklama yapmadı.

Deren Talu ile Baran Tınaz sevgili mi?
Deren Talu ile Baran Tınaz sevgili mi?

Baran Tınaz Kimdir?

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Baran Tınaz’ın Fenebahçe’de kongre üyesi olduğu ve işletme sahibi olduğu biliniyor. Ayrıca ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün eski sevgilisi olan Umut Evirgen ile de yakın arakdaş oldukları sosyal medya paylaşımlarından anlaşılıyor.

Baran Tınaz resimleri
Baran Tınaz resimleri

Deren Talu Kimdir?

Defne Samyeli’nin kızı olarak tanınan ve ünlü olan Deren Talu 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Liseyi Türkiye’de Enka okullarında bitiren Deren Talu üniversite eğitimini Amerika’nın Los Angeles kentinde okudu. (Hangi bölümü okuduğunu bilmiyoruz)

Deren Talu da annesi gibi manken olarak bu sektöre girmek istedi. Defne Samyeli’nin büyük kızı olan Deren Talu 23 yaşında olup şimdilerde Baran Tınaz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Genelde bu türlü aşk ilişkileri kadınlar tarafından sosyal medya hesabından paylaşılırken bu defa ilk adımı atan erkek tarafı oldu. Deren Talu konuyla alakalı bir açıklama yapmazken hayranları böyle bir şeyin gerçek olup olmadığını merak ediyor.

Baran Tınaz ile Deren Talu sevgili mi?
Baran Tınaz ile Deren Talu sevgili mi?

İşletmeci Baran Tınaz’ın Deren Talu ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede en çok arananlar arasında yerini almayı başardı. Henüz sevgili olup olmadıkları açıklaması yapılmamışken birçok kişi deren talu ile baran tınaz sevgili mi oldu diye aratmaya başladı.

deren talu resimleri
deren talu resimleri

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Deren Talu’nun yakışıklı sevgilisi Baran Tınaz Kimdir?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!