TLC Anna ile Mürsel evlendi mi? Boşandı mı?

Mürsel Anna çifti evlendi mi?

TLC TV’de yayınlanan Evliliğe 90 Gün programında evlenmek için Türkiye’ye gelen Anna-Marie Campisi isimli 3 çocuk annesi kadın yarışmaya katılan Antalya’lı Mürsel’den etkilendi ve aralarında bir aşk başladı. Ancak Mürsel ile Anna arasında yaşanan bu aşkın gerçekleşmesi için Mürsel’in K1 vizesi alarak Amerika’ya gitmesi gerekiyor. Sonuç olarak Mürsel, Anna’yı sevmiş olacak ki vize işlemlerini halletti ve 90 gün boyunca ABD’de yaşamak üzere valizini hazırladı.

TLC mürsel anna evlendi mi?
TLC mürsel anna evlendi mi?

Anna ile Mürsel’in ilişki durumu

İlk başlarda Amerika’da her şey güzel gitse de Mürsel, 3 çocuklu Anna ile birlikte oldukları dönemde gerek kültürel şok yaşaması gerekse henüz annesine ve babasına 3 çocuklu bir kadınla evlenmek istediğini söylememiş olmasının verdiği stres nedeniyle sorunlar yaşadı.

Anna-Marie ile zaman zaman tartışan Mürsel, baskılara dayanamayarak ailesine evleneceği kadın hakkında daha fazla bilgi vermeyi kabul etti.

TLC TV Evliliğe 90 Gün Anna ile Mürsel evlendi mi?
TLC TV Evliliğe 90 Gün Anna ile Mürsel evlendi mi?

Telefonla ailesini arayan Mürsel, Anna’nın daha önceden evlenmiş ve 3 çocuk annesi olduğunu söyleyince ailesi bu duruma karşı çıktı ve Mürsel’in tekrardan Türkiye’ye dönmesine neden oldu.

Bundan sonra herkes Mürsel ile Anna boşanacak mı diye merak ederken Mürsel, aşkı Anna için ailesini ikna edip yeniden K1 nişanlılık vizesi işlemlerine başlayarak zor da olsa ABD’ye yeniden gitmeyi başardı.

Anna Marie ile Mürsel boşandı mı?
Anna Marie ile Mürsel boşandı mı?

Anna ile Mürsel evlendi mi?

Sıkı durun! EVET, Mürsel’in amerikaya gitmesinin ardından evlilik işlemleri başlatıldı ve Anna Marie ile evlenerek, mutlu mesut yaşamaya başladı. Büyük ihtimalle 3 yıl içerisinde önce Green Card yani ABD’de sınırsız oturum hakkını sonrasında da ABD Vatandaşlık sınavını geçtiği taktirde Amerika vatandaşlarığını alarak, bağımsız bir birey olacaktır.

Antalya'lı Mürsel ile Amerika'lı Anna Marie Evliliğe 90 Gün
Antalya’lı Mürsel ile Amerika’lı Anna Marie Evliliğe 90 Gün

Instagram’da 237 bin takipçisi olan Anna Marie Campisi, zaman zaman eşi Mürsel ile çektikleri fotoğrafı paylaşarak mutlu bir aile tablosu sergiliyor. Sizler de amerikalı ve türk çiftinin paylaşımlarını takip etmek isterseniz @annamcampisi adresini takip edebilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
TLC Anna ile Mürsel evlendi mi? Boşandı mı?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!