Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) Zalim İstanbul dizisinden ayrıldı

Fikret Kuşkan zalim istanbul dizisinden ayrılma nedeni
Fikret Kuşkan zalim istanbul dizisinden ayrılma nedeni

Kanal D televizyonunun sevilen dizilerinden Zalim İstanbul dizisi oyuncularından olan Agah Karaçay karakterini canlandıran Fikret Kuşkan, çekimlerin yeniden başlamasıyla sette görülmedi. Kendisine sorulan sorulara tek tek cevap veremeyen Fikret Kuşkan sosyal medya hesabından diziye neden devam etmeyeceğini açıkladı.

Birçok dizide olduğu gibi zalım istanbul dizisi de koronavirüs nedeniyle çekimlere ara vermiş ve bir süre yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Mayıs yının son haftasında birçok yapımcı şirkette olduğu gibi Avşar Yapım da popüler dizisi Zalım İstanbul için çalışmalara başladı.

Fikret Kuşkan (Agah Karaçay) diziden neden ayrıldı?
Fikret Kuşkan (Agah Karaçay) diziden neden ayrıldı?

AGAH Diziden neden ayrıldı?

Dizide Agah Karaçay karakterini canlandıran Fikret Kuşçu sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada hayatına devam ettiğini ve ailesine bakmakla yükümlü olduğundan dolayı önceliğinin hayatta kalmak olduğunu belirterek diziden ayrıldığını söyledi. İşte ünlü oyuncunun açıklamasının devamı..

“Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki çok sevdiğim ve 36 bölüm boyunca Agah karakterine hayat verdiğim Zalim İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim.

[highlight color=”orange”]Konuyla alakalı yorumlarınızı, düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayınız. Neticede bir insanın sağlığı söz konusudur ve bu kararında haklı olduğunu düşünüyoruz. Sizce de öyle değil midir?[/highlight]

Zalım istanbul agah karaçay neden ayrıldı?
Zalım istanbul agah karaçay neden ayrıldı?

Agah karakterini kim canlandıracak?

Kronik hastalıkları nedeniyle zalim istanbul dizisi projesine devam edemeyeceğini üzülerek ifade eden Fikret Kuşkan’ın bu kararı sonrası senaryoda nasıl bir değişiklik yapılacağı veya agah karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusu oldu.Henüz konuyla alakalı yapımcı şirketten bir açıklama yapılmazken çekimler kaldığı yerden devam etmektedir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) Zalim İstanbul dizisinden ayrıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Fikret Kuşkan’ın diziden ayrılmış olması gerçekten hiç iyi olmadı. Bundan sonraki bölümlerde yerine gelecek olan oyunc olsa bile Fikret Kuşkan gibi Agah’ı canlandırıp canlandırmayacağı hep kuşkulu olacaktır. Umarım oyuncu değişikliği yüzünden dizi iptal olmak zorunda kalmaz. Zalım istanbul dizisini beğenerek takip ediyoruz.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!