SAMDEF, Maske ve siperlik desteği ile sağlıkçıların yanında

SAMDEF'ten maske ve siperlik yardımı
SAMDEF

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF), Bursa’da koronavirüs pandemisi ile mücadele eden sağlık çalışanlarına maske ve siperlik yardımında bulundu. Son günlerde birçok ilde sağlık çalışanlarına hem gıda hem de tıbbi materyal (maske, siperlik, eldiven) sağlama konusunda adından söz ettiren SAMDEF bu kez Bursa’da sağlıkçılara destek verdi.

Maske ve Siperlik Bağışı

Koronavirüs ile mücadele sürecinde sadece Türkiye’nin değil, dünyanın maske, eldiven ve siperliklere ihtiyacı var.  Bunun farkında olan SAMDEF, sağlık çalışanlarının güvenli ortamlarda, gönül rahatlığı ve malzeme sorunu yaşamadan işlerini yapıp, insanların hayatlarını kurtarabilmeleri için birçok hastaneye yardım malzemeleri gönderdi.

Başta Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere Çekirge Devlet Hastanesi ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve ihtiyacı olan kurumlara dağıtılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanı Mehmet Fidan’a yardım paketleri emanet edildi.

samdef 6000 maske 800 siperlik yardimi
samdef 6000 maske 800 siperlik yardimı

Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar

Toplamda 6000 adet yüz maskesi ve 800 adet koruyucu siperlik bağışında bulunan SAMDEF Yönetim Kurulu, sağlık çalışanlarının büyük fedakarlıklarla görevlerini yerine getirdiklerini ve yanlarında olduğumuzu göstermek adına böyle bir yardımda bulunduklarını açıkladılar.

Maske ve siperlikleri alan sağlık kurumları SAMDEF’in Genel Başkanı Savaş OTRUŞ başta olmak üzere bu derneğe gönül vermiş, yardımlarını esirgememiş herkese teşekkür ettiler. Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu facebook sayfası için buraya tıklayarak dernek hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
SAMDEF, Maske ve siperlik desteği ile sağlıkçıların yanında
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!