Aralıklı oruç diyeti ile kaç kilo verilir? IF diyeti yorumları

If diyeti ile kaç kilo verilir Aralıklı oruç diyeti yorumları
IF Diyeti

Aralıklı oruç diyeti, son zamanların en popüler kilo verme yöntemi olsa da herkes için bu yöntem uygun olmayabilir. Genelde insanlar aralıklı oruç diyeti veya diğer adıyla if diyeti ile kilo vediklerini söylemektedirler.

Daha önce sizin için aralıklı oruç diyeti nedir sorusunu şurada paylaştığımız haberin detaylarında paylaşmıştık. Genelde birkaç zaman diliminde uygulanacak olsa da en ideal saatleri sabah 12 akşam 8 arası yemek yenilmesi tavsiye edilmektedir. Eğer siz erken yatıyorum diyorsanız bu saat dilimini 10 ile 6 arasına da çekebilirsiniz.

Aralıklı oruç diyeti yorumları mutlaka okuyunuz
Aralıklı oruç diyeti yorumları mutlaka okuyunuz

Aralıklı oruç diyeti ile kaç kilo verilebilir?

Şimdi gelelim en can alıcı soruya yani aralıklı oruç diyeti ile kaç kilo verilir konusuna. Takdir edersiniz ki her insanın metabolizması farklı bir hızda çalışmaktadır. Bu nedenle her insan aynı performansta kilolarından kurtulmayabilir.

Hatta mevcut kilonuz, varsa hastalıklarınız, su tüketim miktarınız, uyku saatleriniz de kaç kilo vereceğiniz noktasında önemli etkilere sahiptir. O nedenle sizin için aralıklı oruç diyeti ile şu kadar kilo vereceksiniz demek doğru değildir.

Aralıklı oruç diyeti
Aralıklı oruç diyeti

Fakat genel olarak normal bir bireyin vereceği kilolarla alakalı bir tahminde bulunmak gerekirse 1 aylık bir aralıklı oruıç diyeti sürecinde 8 kilo verebileceğinizi söyleyebiliriz. Bu kilonuza göre artada bilir, azaladabilir.

Aralıklı oruç diyeti yapanlar ne düşünüyor?

Mesela 120 kilo olan bir erkek normalde de sürekli terliyorsa, aralıklı oruç diyeti ile birlikte hızlı bir şekilde kilo verebilir. Bunun tam aksi de elbette mümkündür fakat genel olarak kilolu insanların kilo vermesi daha hızlı olmaktadır.  Dilerseniz aralıklı oruıç diyeti yapanlar bağlantısına tıklayarak, insanların if diyeti yorumları ve şikayetleri hakkında yapılan tartışmalara katılabilirsiniz.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Aralıklı oruç diyeti ile kaç kilo verilir? IF diyeti yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!