Meri detox tea zararları nelerdir? Meri detox kullananlar ve şikayetleri

Meri detox tea kullanıcı yorumları
Meri detox tea

Jodd.net Yorum – Meri Detox tea bitkisel gıda takviyesi ile diyet programınıza destek verebilir, belki de daha hızlı bir şekilde kilo verebilrisiniz. Bu haberimizde meri detoks zayıflama çayının zararları var mıdır, varsa nelerdir sorularının yanı sıra sizlerden gelecek olan meri detoks kullananlar ve meri detoks tea zayıflama çayı şikayetleri yayınlanacaktır.

Meri detox tea nedir?

Hem internetten hem de aktarlardan satın alabileceğiniz bir gıda takviyesi olan meri detox zayıflama çayının satış fiyatı ortalama olarak 170 TL’dir. Bazı sitelerde bu ürünü 149 TL’ye de bulmanız mümkündür. Hepsiburada, N11, GittiGidiyor veya ürünün kendi satış sitelerinden temin etmeniz mümkündür.

Burada şu uyarıyı yapmak istiyoruz! Kendi siteleri dışında satın alacağınız ürünlerin orjinal meri detox tea olacağı konusunda şüphelerimiz bulunuyor. Başka sitelerden satın alacağınız ürünler işe yaramayabilir, kilo vermenize yardımcı olmayabilir.

meri detox tea kullananlar
meri detox tea kullananlar, kullandıkları zayıflama çayı meri detox ile alakalı yorumları ve şikayetleri burada paylaşıyorlar.

Meri detoks tea ilaç değildir!

Öncelikle unutmayın ki bu bir ilaç değildir, iddia edildiğine göre içerisinde yüzde 100 bitkisel karışımlar bulunuyor. Bu nedenle hiç bir zararının olmadığı satış sitelerinde iddia ediliyor. Fakat metabolizmayı hızlandırıp, detoks etkisi yapacğaından dolayı hamilelerin, emziren kadınların, kalp-tansiyon sorunu ve kronik hastalığı olanların kullanmaması tavsiye ediliyor.

Jodd Haber’de daha önce paylaştığımız sağlık bakanlığı onaylı zayıflama ilaçları hangileridir başlıklı haberimizi ziyaret etmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca sitede paylaştığımız tüm bitkisel zayıflama çayları haberleri için linke tıklayınız.

Meri detox tea içeriği

Meri detoks tea içeriği pirinç kabuğu tozundan, biberiye özünden, brokoloji, ekinezya, goji berry, yaban merzini, yoğurt otu, cüce palmiye, huş ağacı özleri ve L-Carnitine’den oluşmaktadır. Yine de ürünü satın alacağınız sitede veya aktarda bir müşteri temsilcisi ile görüşerek, ürünün içerisinde yer alan bütün maddeleri öğrenerek, size zarar verip vermeyeceğini kontrol ediniz.  Instagram’da meri detoks zayıflama çayı ile alakalı paylaşılan tüm gönderileri görmek için buraya tıklayınız.

Açlığı giderecek 12 pratik yöntem!
Açlığı giderecek 12 pratik yöntem! Deneyin, acıktığınız zaman yeme isteğiniz gidecektir..

Meri detox tea kimler kullanamaz?

Yukarıda sıraladığımız ‘kimler kullanamaz’ listesine aşağıdaki listeyi de eklememiz gerekiyor. Başka siteleri incelediğimizde bu listedeki kimselerin de bu bitkisel zayıflama çayları kullanamayacağı ifade edilmiş.

  • Hamileler ve emziren kadınlar
  • Depresyon ilacı kullananlar
  • Karaciğer hastalığı olanlar
  • Böbrek hastalığı olanlar
  • Kalp-damar sorunu olanlar
  • Yüksek tansiyon sahibi kişiler
  • Gastrit, Ülser veya başka mide hastalığı olanlar

Yukarıda sıraladığımız meri detox tea içeriğindeki maddelere karşı alerjisi olanlar da bu ürünü kullananaz, kullanmamalıdır.Her hangi bir sorun yaşadıysanız önce doktorunuza başvurunuz. Dilerseniz sayfanın altında bulunan meri detox tea şikayet bölümünü de kullanarak, başkalarını yaşadığınız sorunlar konusunda uyararak, onlara yardımcı olabilirsiniz.

Meri detox tea kullanıcı yorumları
Meri detoks zayıflaam çayı

Meri detox tea nasıl kullanılır?

Kullanımı oldukça basit olan bu ürün ile alakalı dikkat etmeniz gereken başka hususlar vardır. Kullanımı için yapılması gereken 1 adet meri detox zayıflama çayı karışımını bir bardak suyun içerisine atarak, tamamen eriyinceye kadar karıştırmak ve sonrasında da içmektir. Uyarıları ise şu şekildedir;

Meri detoks tea uyarıları

  • Yemeklerden 1 saat önce içilmelidir.
  • Bol su tüketilmelidir.
  • Kafeinli, asitli ve alkollü içecekler alınmamalıdır.
  • Hamurlu gıdaları yememek gerekiyor.
  • Şekerli gıdalardan uzak durmak gerekiyor.
  • Tokluk hissi vereceğinden öğünleri atlamamak gerekir.
obezite nedir
obezite nedir

Meri detox tea kullananlar

Dilerseniz sayfanın altında bulunan meri detoks tea kullanıcı yorumları bölümünden, ürün ile alakalı yaşadığınız tecrübeleri başka kişilerle de paylaşabilirsiniz. Eğer ürün veya kargo ile alakalı başka sorunlar yaşadıysanız yaşadığınız şikayetleri de yine sayfanın altında bulunan meri detox tea şikayetleri bölümünden dile getirebilirsiniz.

Sağlıklı kilo vermek için öneriler!

Kilo vermek gerçekten zor bir süreçtir, bunun farkındayız fakat ilerleyen dönemlerde oluşabilecke sağlık sorunlarının önüne geçmek için vücudumuzda depoladığımız fazla yağlardan kurtulmamız gerekiyor. Aksi durumda koleterolden şekere, tansiyondan kemik sorunlarına kadar birçok hastalık, sağlık sorunu obez olanları bekliyor olacaktır.

1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi
1 ayda 8 kilo diyeti

Bu nedenle sağlıklı kilo vermek için bu tüyoları dikkate alabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyler yapılmayacak, imkansız olan şeyler değildir. Spor yapın, bol su tüketin, günlük en az 1 saat yürüyüş yapın, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun, düzenli uyuyun ve düzenli beslenin. Gerisi de sizin gündelik yaşantınızdır. Ne yaparsanız yapabilirsiniz ama dediğimiz gibi düzenli beslenme ve düzenli uyku bu işin olmazsa olmazıdır.

6
be_end_m
BEĞENDİM
7
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
6
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
13
_rend_m
İĞRENDİM
5
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Meri detox tea zararları nelerdir? Meri detox kullananlar ve şikayetleri
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Salam. Men meri detox 4 kutu tüketdim 17 kilo zaifladım. Amma hormon endofril düşdü 4 oldu. Kan problemi yaşadım.çox citti.

  2. Selam, ben depresyon ilacı kullaniyorum.Meri detoxla birlikte kullansam hangi zararla karsilasa bilirim?

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!