Mucize Doktor dizisinin Kıvılcım’ı Özge Özder diziden ayrıldı

Özge Özder (Kıvılcım) mucize doktor dizisinden neden ayrıldı?
Özge Özder (Kıvılcım)

Mucize Doktor’un tam olarak kötü denilmese de para ve makam için hırslı olan karakteri Kıvılcım’ı canlandıran Özge Özder’in diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan projelerden olan MF Yapım imzalı Mucize Doktor’un yeni sezon bölümlerinin çekimleri 23 Temmuz’da başlayacaktır.

Kıvılcım karakteri diziden çıkarıldı

Birsen Altuntaş’ın Twitter’da paylaştığı habere göre; dizinin senaryosu gereği Özge Özder‘in artık dizide yer almayacağı belirtildi. Koronavirüs salgını nedeniyle ilk sezondan 13 bölümü çekilmeyen ve yayınlanamayan dizinin ikinci sezon itibariyle yeni düzenlemeler ve oyuncular ile yayına devam edeceği düşünülüyor.

Özge Özder Mucize Doktor dizisinden ayrıldı
Özge Özder Mucize Doktor dizisinden ayrıldı

Merve Dizdar, Özge Özder’in Konuğu Oldu

Geçtiğimiz haftaya kadar bir problemin olmadığı Mucize Doktor oyuncuları ile alakalı olarak bu hafta böyle bir kararın alınması düşündürücü. Özge Özder’in Youtube kanalına konuk olan bir başka dizi oyuncusu Merve Dizdar, dizi setinin oldukça neşeli geçtiğini ve arkadaşlarını özlediklerini, bu nedenle bir an önce sete dönmek istediklerini konuşmulardı.

Her ne kadar Kıvılcım karakteri bildiğimiz manada kötü bir karakter olmasa da yine de Mucize Doktor gibi bir dzide yer alan diğer karakterleri göz önüne aldığımızda en kötü karakterler Kıvılcım ile Damla oluyor.

Yeni sezonda yeni oyuncular olacak

Yeni oyuncuların da diziye katılacağı tahmin edilirken bu konuyla alakalı olarak MF Yapım tarafından veya dizi ekibinden bir haber paylaşılmadı. Yeni bölümleriyle Mucize Doktor dizisi Eylül ayından itibaren Fox TV‘de kaldığı yerden olmasa da 13 bölümlük hikayeyle bağlantılı bir şekilde devam edecektir.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mucize Doktor dizisinin Kıvılcım’ı Özge Özder diziden ayrıldı
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!