Titreşimli yüz temizleme cihazı ne işe yarar?

Titreşimli yüz temizleme aleti kullananlar
Yüz temizleme cihazı

Bim, A-101 gibi marketlerde de satışı yapılan titreşimli yüz temizleme cihazı ne işe yarar başlıklı bu haberimizde ürün ile alakalı nedir, nasıl kullanılır, kullananların yorumları alt başlıkları bulabilirsiniz. Trendyol’da satış fiyatı 59 TL, 69 TL, 128 TL, 216 TL ve daha farklı modelleri farklı fiyatlara bulabiliyorsunuz.

Titreşimli yüz temizleme cihazı

Markasına göre farklı farklı şekillerde olan ve titremeyle cihazdaki slikon fırça sayesinde yüzünüze hem masaj yapmakta hem de gözeneklerdeki yağları temizlemeye yardımcı olmaktadır.

Genel olarak baktığınızda ortalama olarak 59 TL’ye satılan ürünler internette karşınıza çıksa da unutmayın ki 1000 liranın üstünde satılan değişik markalar da bulunmaktadır. Bu arada sitemizde paylaştığımız tüm ürünleri incelemek için kullanıcı yorumları bağlantısına tıklayınız veya arama motorunu kullanınız.

Her ne kadar internetten satın alabileceğinzi bir ürün olsa da zaman zaman Bim’de veya A-101’de de kampanyalı fiyatlarıyla satın alabiliyorsunuz. Siz de titreşimli yüz temizleme cihazı kullananlar bölümünde ürün ile alakalı yorumları ve şikayetleri paylaşabilirsiniz.

Titreşimli yüz temizleme cihazı
Titreşimli yüz temizleme cihazı

Titreşimli yüz temizleme cihazı kullananlar

İnternetten satın aldığınız ürünlerin markalarına dikkat ediniz. Her ne kadar titreşimli yüz temizleme cihazları suya dayanıklıdır denilse de bazılarında teknik problemler veya kalitesiz malzeme kullanılmış olabilir. Bu nedenle sayfanın altında bulunan titreşimli yüz temizleme cihazı yorumları bölümünden görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Titreşimli yüz temizleme cihazı yorumları

Kısaca ürünün ne işe yaradığını söylemek gerekirse, yüzünüzdeki yoğun makyaj malzemelerini temizleme jelleri ile birlikte hem masaj yaparak hem de cildinize zarar vermeden titreşim yoluyla temizlemeye yardımcı olan bir üründür. Siz ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Titreşimli yüz temizleme cihazı ne işe yarar?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!