Urban One (UONE) hisseleri almak mantıklı mıdır?

urban one hisseleri almak mantikli midir
urban one hisseleri almak mantikli midir

Amerika’da oturup da borsa ile ilgilenenler varsa son birkaç gündür UONE yani Urban One’ın hisse değerlerinin anormal bir şekilde artıp azaldığını görmüşlerdir. Peki bu hisseleri almak ne kadar mantıklıdır?

Şunu söylememe müsaade edin, eğer ben risk almayı seviyorum ve gitse de üzülmeyeceğim dediğiniz bir paranız varsa son 1 haftalık hareketleri takip ediniz. Üç aşağı beş yukarı son bir kaç günlük veriler size bir fikir verecektir.

Açıkçası ben urban one almayı tavsiye etmem çünkü her han her şey olabilecek gibi duruyor. Bu sabah $10 olan hisseler gün içerisinde $28’e kadar çıkıp sonrasında yeniden $20’lere düşerek tekrardan $35’a yaklaştı. Eğer oynamak istiyorsanız en düşüğü yakalayıp, birkaç dolar arttıktan sonra satmak gerekir diğer türlü yüksek miktarlar için çok mantıklı bir yatırım değildir.

Latam Airlines bir anda düşüş yaşadı!

Konuyla alakalı uzmanlar da Urban One’a yatırım yapmanın çok riskli olduğunu söylemektedirler. Yine de karar sizindir. Bu konuda sizlere Latam Airlines’ı hatırlatmak isterim. Geçtiğimiz haftaya kadar yükselmeye devam eden LTM hisseleri de bir anda düşerek, yarı yarıya zarar ettirdi. Her ne kadar koronavirüs nedeniyle insanlar uçmuyor olsa ve şirket zarar ediyor olduğundan dolayı borç para alarak ayakta durmaya çalışıyor olsa da bu şirketin hisse değerlerinin düşüp de zarar etmeyeceği anlamına gelmyior. Latam havayolu şirketi 1 gün içerisinde yüzde 200 değer kaybederek, iflas erteledi.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Urban One (UONE) hisseleri almak mantıklı mıdır?
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!