Şeyma Subaşı’nın Banka Bilgilerini Yayan Banka Memuru Hakkında Gelişme!

Şeyma Subaşı'nın banka hesap hareketleri hakkında yeni gelişme

Acun Ilıcalı’nın uzun bir süre aşk yaşadığı ardından da 1 yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı’nın banka ile müşterisi arasında bazı özel ve gizli kalması gereken bilgileri yaydığı gerekçesi ile bir banka memuru görevinden alınıp ardından da hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Fulya A. hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra hemen anında işinden atılmıştı. Fulya A. hakkında açılan soruşturma ile ilgili yeni bir gelişme oluştu. Bu açılan dosya Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

Şeyma Subaşı’nın kullandığı bankada çalışan ve bu hesabın hareketlerini herkesle paylaşarak ifşalayan Fulya A.’nın dosyası Asliye Ceza’dan daha ağır bir makam olan Ağır Ceza Mahkemesi’ne aktarıldı. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu çiğnediği için Fulya A. hakkında 9 yıl hapis istendi. Süreç ise devam etmekte.

Bir Banka Memuru Yapmaması Gerekeni Yaptı!

Uzun bir süre olaylı bir şekilde başlayan ilişkilerini devam ettiren ardından da evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 1 yıl evli kaldıktan sonra ayrılmaya karar vermişlerdi ve çift tek celsede boşanmışlardı. Ardından her iki kişinin de hayatına yeni kişiler girmişti fakat çiftin bir çocuğu bulunduğu için sürekli iletişim kurmaya devam etmişlerdi. Boşanma ile ilgili gündeme gelen en önemli nokta ise Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin liralık ödeyeceği nafaka olmuştu. Banka görevlisi Fulya A.da bu merakına yenik düşerek işinden oldu. Üstelik 9 yıla kadar hapsi de istendi.

Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı

Banka da Harekete Geçti!

Şeyma Subaşı’nın paylaşılan görüntülerini bankadan birisinin paylaştığı tespit edilince bu kişiyi bulmak banka için çok zor olmadı. Fotoğraf 2 Ocak 2020 tarihinde paylaşılmıştı ve bunu yapan kişi de bankanın kredi izleme ve analiz bölümünde çalışan Fulya A. idi. Tüm bunlar ortaya çıkınca Fulya A.’nın işine son verilmişti.

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Şeyma Subaşı’nın Banka Bilgilerini Yayan Banka Memuru Hakkında Gelişme!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!