Google Keen ile Pinterest pazarına göz dikti! Keen iOS uygulaması

featured
Google Keen nedir?

Google, Pinterest’in pazarına göz dikmiş olacak ki yeni uygulaması Keen’i tanıttı. İnsanların yemek tarifleri, çektikleri fotoğrafları ve düşüncelerini paylaşabilecekleri, benzer sitesi Pinterest gibi panolar oluşturarak, içerikler paylaşabilecekleri bir sosyal uygulamadır. Şimdide Pinterest ile para kazanan kişiler Google Keen ile para kazanma yollarını arıyorlar.

Keen, yapay zeka ile çalışıyor

Her ne kadar Pinterest’e benzetiliyor olsa da Google’un ilk defa yapay zeka kullanarak oluşturduğu bir sosyal medya sitesidir. Burada eklemiş olduğunuz içerikler ile alakalı size Google sonuçlarında en yakın ve etkili olabilecek içerikleri de öneri olarak sunuyor. Yayınladığınız görselleri veya bağlantıları sevdiğiniz kişilerle de paylaşabileceğiniz bir platform olan Keen, şimdilik sadece android uygulamalarında kullanılabiliyor.

google keen uygulamasi
google keen uygulamasi

Foto: Staykeen.com – Jodd Haber’i Keen üzerinden takip etmek için buraya tıklayınız.

Tarayıcınızla da erişebiliyorsunuz!

Yapmanız gereken staykeen.com’a girerek, Google hesabınızla üye olmak ve profilinizi düzenlemektir. Sonrasında da panolar oluşturarak, resimlerinizi veya haberlerinizi paylaşabilirsiniz. Apple kullanıcılarına yönelik uygulama geliştirmeyen google ilerleyen zamanlarda tam olarak, android ile verim elde ettiktne sonra ios kullanıcılarını da ihmal etmeyecektir.

Google, Keen uygulamasını tanıtırken insanların yemek tarifleri, fotoğraflar, gezilecek yerler ve daha birçok alanda bilgilerin yer alacağı bir sosyal medya sitesi olarak tanıtıttı. Siz de google keen nasıl indirilir diye merak ediyorsanız yapmanız gereken şey çok basittir.

Google Keen tanıtım videosu

Google Keen nasıl indirilir?

Google, şimdilik sadece android cihazlarda keen uygulamasını indirmeye izin veriyor. Ya da internet tarayıcınızdan staykeen.com’u ziyaret ederek, siteyi kullanabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda ios uygulaması da gelecektir fakat şimdilik sadace android cihazları için playstore üzerinden indirilebiliyor.  Takıldığınız konuları Yorum alanından sorabilirsiniz.

Editör: Yakup Kaplan

Keen android uygulaması indir

[button color=”black” size=”big” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.area120.keen&hl=tr_TR” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]KEEN UYGULAMASINI İNDİR[/button]

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Google Keen ile Pinterest pazarına göz dikti! Keen iOS uygulaması
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!