Xenical zayıflama ilacı nedir? Xenical kullananlar, şikayetleri, yorumları

xenical nedir, xenical zayıflama ilacı kullananlar
xenical nedir

İnternette okuduğunuzda 1 ayda 10 kilo verdiren zayıflama ilacı veya mucize kilo verdiren xenical hapı şeklinde başlıklarla bu ürüne rastlamış olabilirsiniz. Sizler için daha önce Xenical içinde yer alan orlistat etken maddesini farklı yazarlarımız farklı görüş açılarıyla inceledi ve yorumlarını paylaştılar. Bu yazımızda ise xenical zayıflama hapı kullananlar, kullanmış oldukları ürünler ile alakalı yorumları ve -varsa- şikayetleri paylaşabilirler. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan, editörümüz Recep Uysal’ın hazırladığı xenical nedir başlıklı konuya geçelim.

Xenical nedir?

Fazla kilo problemi yaşayan insanların sayısı ne yazık ki son zamanlarda artış göstermekte. Bu problemin birçok farklı nedeni olabilmektedir. Genetik faktörler, yaşam koşulları, hareketsizlik ve beslenme koşulları gibi. Xenical, içerisinde orlistat etken maddesi olan kimyasal bir ilaçtır. Orlistat hakkında fazla bilgiye ulaşmak için orlistat nedir başlıklı makalemizi okuyabilir yahut da orlistat kullananlar tarafından paylaşılan yorumları bağlantıya tıklayarka inceleyebilirsiniz.

BAKANLIK ONAYLI ZAYIFLAMA İLAÇLARI
BAKANLIK ONAYLI ZAYIFLAMA İLAÇLARI

Xenical zayıflama ilacı bu problemin sağlık sorunu olarak ele alınmasının sonucu olarak ortaya çıkan ilaçlardan biri. Sağlık uzmanları tarafından yapılan önemli bir uyarıyı tekrarlamakta yarar var, bu uyarı zayıflamak için hiçbir zaman ilk tedavi seçeneği olarak görülmemesi şeklindedir.

Sindirim sistemine etki eden bir ilaç

Xenical zayıflama ilacı sindirim sistemi üzerinde etkili olabilen bir ilaç olarak tanımlanıyor. İlacın doktor tavsiyesi ile abartısız bir şekilde kullanılması önerilmektedir. Zayıflamaya yönelik olarak üretilen ilaçlar iki sınıfa ayrılıyor.

Xenical zayıflama ilacı gibi sindirim sistemini etkileyen ilaçların oluşturduğu sınıf ve beyinin ilgili fonksiyonlarına etki eden ilaçların oluşturduğu sınıf.

obezite nedir
obezite nedir

Xenical Zayıflama İlacının Etkileri

  • İlaç sindirim sistemini etkilemektedir.
  • İlacı kullanabilecek hastalar doz aşımı yapmadan ilacı kullanırlarsa çok belirgin bir yan etki ile karşılaşmazlar.
  • Eğer doktor tavsiye etmişse kullanılmalıdır.
  • Xenical, yan etkileri olan ve sağlığa ciddi hasarlar verecek olan bir ilaçtır.

Xenical Zayıflama İlacının Yan Etkileri

  • Bağırsaklarda gerçekleşen yağ emiliminin azalmasını sağlar ve buna bağlı olarak karın bölgesinde şişkinlik problemi, ishal olma ve gaz oluşumu gibi yan etkileri olabilir.
  • Böbrekler ve karaciğer üzerin şiddetli oranda toksin birikmesini önleyen bir enzimin çalışmasını engelleyebilir.
  • Kalp-tansiyon sorunu olan kimselerde çarpıntı yapabilir. Yapılan araştırmalar normal insanlarda da çarpıntı yaptığını göstermektedir.

Fazla kiloların bağlı olduğu nedenlerin tedavi sürecini etkileyebileceği unutulmamalıdır. Bu nedenle uygulayacağınız tedavi yöntemini iyi araştırmalısınız.

1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi
1 ayda 8 kilo diyeti

Xenical kullananlar

Sayfanın altında bulunan xenical kullanıcı yorumları alanından, eğer bu ürünü kullandıysanız yaşadığınız gelişmeleri olumlu veya olumsuz başka insanlarla paylaşarak, onların da ürün hakkında fikir sahibi olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Xenical şikayetleri

Benzer şekilde, bu ürün ile alakalı bir probleminiz varsa dilerseniz bu başlık altından dilerseniz şikayetvar.com’dan yahut da kullaniciyorumlari.net sitesinden xenical şikayet bildiriminde bulunabilirsiniz.

Editör: Recep Uysal

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
1
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Xenical zayıflama ilacı nedir? Xenical kullananlar, şikayetleri, yorumları
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Temmuz 2020, 02:53

    3 yıl önce kullanmıştım. Kalp çarpıntısı yapmış, başımı acayip döndürmüştü. Arkadaşla konuşurken aklıma geldi de bi bakayım istedim yorumlara galiba artık kimse xenical ilacı kullanmıyor. Hiç yorum yapılmamış.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!