Çarkıfelek’in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu Seda Sayan hakkında konuştu

Onur Büyüktopçu resimleri
Onur Büyüktopçu

Geçtiğimiz gün Çarkıfelek’in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu, Nişantaşı’nda yürüyüş yaparken magazincilere yakalandı. Kendisi hakkında sosyal medyada konuşulan “Seda Sayan, Onur Büyüktopçu’nun ayağını kaydırdı ve Yemekteyiz programını sunmaya başladı” dedikoduları ile alakalı isyan ederek bir kere daha açıklamalarda bulundu.

Çarkıfelek ile alakalı eleştiri de alan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’i çok sevdiğini, onun için dua ettiğini ve O’nun bir duayen olduğunu ayrıca çarkıfelek’i Erbil kadar sunamayacağını ancak elinden geleni yapmaya çalıştığını söyleyen Büyüktopçu “Bizler Çarkıfelek’i Mehmet Ali Erbil ile sevdik ve kendisine acil şifalar diliyorum” dedi.

Tuvalet temizlediğim zamanlar da oldu

Onur Büyüktopçu zamanında çok zorluk çektiğini, tuvalet temizlediğini söylerek bu günlere kolay gelmediğini söyledi. Eğitim almak için ABD’de kaldığı zamanlarda aileden sürekli para isteyemediğini ve para kazanabilmek için tuvalet temilzmek zorunda kaldığını şu sözlerle ifade etti:

“Evet, geçmişte tuvalet temizledim. Öğrenceydim. Sürekli ailemden para isteyemiyordum. Tuvalette temizledim, garsonlukta yaptım. İyi ki de yapmışım. Bana şu anda yaşamakta olduğum hayat değil, daha önce yaşadıklarım gerçek hayatı öğretti”

Seda Sayan ile halen görüşüyoruz

Kendisi ile alakalı sosyal medyada konuşulan yemekteyiz programı ile alakalı da açıklama yapan Onur Büyüktopçu Seda Sayan ile bir sorunlarının olmadığını ve hem Seda Sayan ile hem de Acun ile halen görüştüklerini söyledi.

“Yemekteyiz programını yorulduğum için bıraktım ve ayrılmak istedim. İnsanlar sürekli bunu sorup, yazıyorlar ancak Seda Sayan ayağımı kaydırmadı. Aramızda hiç bir problem yok. Eğer bir şey olsaydı söylerdim. Halen hem Seda hanımla hem de Acun ile görüşüyorum.”

Editör: Yakup Kaplan

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Çarkıfelek’in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu Seda Sayan hakkında konuştu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!