Mine Tugay’ın yeni saç rengi bizce olmamış!

featured
Mine Tugay'ın yeni imajı

Saçlarını kızıldan kumrala boyatan Mine Tugay’ın yeni imajı Twitter’da gündem oldu. Binlerce kişinin hakkında konuştuğu olay ile alakalı eski saç rengine dönülsün istekleri dikkatlerden kaçmadı. Mine Tugay, beyaz spor sütyeni ile paylaştığı fotoğrafa 300 binden fazla beğeni, 300 binden fazla yorum yapıldı.

Her ne kadar değişilik zaman zaman iyi olsa da bazı şeyler vardır ki hiç dokunmamak, değiştirmemek gerekir. Bence Mine Tugay’ın kızıl saç rengi de bunlardan bir tanesiydi. Ülkede zaten kızıl saçlı insan yok, var olanlar da farklı tonlara geçince insan üzülmüyor değil.

Mine Tugay'ın uzun kızıl saçları
Mine Tugay’ın uzun kızıl saç modeli

Instagram’da 3.2 milyondan fazla takipçisi bulunan 41 yaşındaki güzel oyuncu Mine Tugay “değişikliğin zamanı gelmişti” notuyla yeni imajını paylaştı. Elbette 3 milyon insanın içinden bu saç stilini beğenenler olmuştur ancak genel olarak kızıl saç rengini Mine Tugay’a yakıştıranlar eski saç rengine dönmesi için binlerce yorum paylaştı.

Mine Tugay kızıl saç rengi
Mine Tugay kızıl saç rengi

Son olarak Zalım İstanbul dizisinde ekranlara çıkan Mine Tugay’ı uzun bir süre kızıl saç rengi ile görmeye alıştık. Belki de Mine hanım takipçilerinden gelen istekleri görünce eski saç rengine geri dönecektir fakat yine de kendi saçları, kendi hayatı diyerek en doğru kararı kendisi verecektir.

Mine Tugay’ın yeni saç rengi

Mine Tugay'ın yeni kumral saç rengi
Mine Tugay’ın yeni kumral saç rengi

Saçlarını Okan Seyhan’ın sahibi olduğu Bahçecik salonlarında boyatan ünlü oyuncunun yeni imajı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Saçlarını kumrala boyatan oyuncu Twitter’da gündem olmuştu.

Mine Tugay eski saç rengi
Mine Tugay eski saç rengi

1
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Mine Tugay’ın yeni saç rengi bizce olmamış!
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!