Özkan Uğur 2. defa kanser hastalığından kurtuldu

Özkan Uğur haberleri
Özkan Uğur haberleri

MFÖ üyelerinden Raif Özkan Uğur instagram hesabından yaptığı duyuruyla 2. defa tedavi gördüğü hastalığından kurtulduğunu belirtti. Yaptığı paylaşımda “2. kez galip çıktım bu maçtan” diyerek sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Yaklaşık 6 hafta önce yine benzer şekilde hastalığının arttığı haberleri sosyal medyada dolaşmıştı. Özkan Uğur, yoğun bir tedavi sürecinin ardından iyileşmişti. Sanatçı 6 hafta önce abisini kaybetmişti.

Daha sonra kendisi ile alakalı sosyal medyada “öldüğü ile alakalı” yalan haberler dolaşmış, sağlık durumunun çok kötü olduğu yorumları yapılmış ve kendisi instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hepsinin yalan olduğunu söyleyerek, itibar edilmemesini rica etmişti.

Bugün yine instagram hesabından kendisini takip eden 211 bin takipçi nezdinde kamuoyuna kanser hastalığından kurtulduğunu aşağıdaki mesaj ile dile getirdi.

Selamlar Allah’a şükürler olsun raporlarım temiz çıktı 2. kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda bu korona virüs belasından da kurtuluruz Yakında konserlerimizde görüşmek üzere Herkese sağlıklı günler dilerim Sevgilerle

MFÖ Maske tak şarkısı

Yakup Kaplan / jodd.net

0
be_end_m
BEĞENDİM
0
alki_liyorum
ALKIŞLIYORUM
0
d_ncel_y_m
DÜŞÜNCELİYİM
0
_rend_m
İĞRENDİM
0
kizdim
KIZDIM
0
_z_ld_m
ÜZÜLDÜM
Özkan Uğur 2. defa kanser hastalığından kurtuldu
habere yapilan yorumlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Jodd Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!